Slaapkamer spots

Slaapkamer spots

Filteren
Pagina
per pagina
Filteren
Pagina
per pagina

Slaapkamer spotjes voor de juiste sfeer 

Ben jij op zoek naar led spots in de slaapkamer? Wil jij heel graag jouw slaapkamer sfeervol verlichten met de juiste led spots? Ga voor de juiste uitstraling in je slaapkamer met verlichting van Ledinbouwspotsleds.nl. Wij hebben een groot aanbod aan led inbouwspots, led opbouwspots en led wandlampen. Afhankelijk van je smaak, je interieur en je wensen, kies je natuurlijk de led verlichting in je slaapkamer passend bij jouw lichtplan. Ga voor de juiste slaapkamer spotjes voor een ontspannen sfeer.

Spotjes slaapkamer inbouw of opbouw

Jij bent op zoek naar de juiste verlichting in jouw slaapkamer. Ga jij voor spotjes plafond in de slaapkamer? Dan kun je gaan voor led inbouwspots en led opbouwspots. Inbouwspots in de slaapkamer worden in het plafond gemonteerd en de behuizing is amper zichtbaar. Helemaal als je kiest voor witte inbouwspots in een wit plafond, maar je kunt natuurlijk ook een contrasterende kleur nemen, zoals een zwarte inbouwspot of een gouden led inbouwspot voor een wat luxere uitstraling. Heb je niet de mogelijkheid om inbouwspots te plaatsen of je vindt het gedoe of niet mooi? Dan kun je ook aan voor led opbouwspots. Deze zijn er ook in vele vormen, afmetingen en kleuren, zodat er altijd wel een opbouwspot is die in jouw slaapkamer past.

Slaapkamer spots aan de wand

Wil jij graag een andere sfeer creëren in de slaapkamer en heb jij voldoende vrije muren? Dan zijn led wandlampen een heel goed idee! Wandlampen geven een hele andere uitstraling en dat kan juist in de slaapkamer heel mooi zijn. Naast dat wandlampen er qua design goed uitzien, is deze soort verlichting ook een perfecte lichtbron. Daarbij kun je de lichtbundel naar boven of naar onder richten en naar je wens aanpassen. Kortom, led wandlampen zijn een mooie blikvanger in je slaapkamer en bieden jou goed, maar ook sfeervol licht.

Verschillende vormen slaapkamer spots

Of je nu gaat voor verlichting aan je plafond of aan de muur, slaapkamer spots zijn er in verschillende vormen en maten. Zo is er zeker een afmeting en een vorm voor een slaapkamer lamp te vinden die past bij jouw wensen en slaapkamerinrichting. Ga je voor ronde led spots, voor vierkante inbouwspots of toch voor vierkante led opbouwspots? Bedenk in ieder geval goed wat je zelf mooi vindt. Ronde inbouwspots vallen misschien wat minder op dan vierkante led spots. En opbouwspots zijn misschien net wat speelser. Ongeacht welke vorm je kiest voor je slaapkamer spotjes, heel belangrijk is natuurlijk dat ze voldoende licht geven.

Dimbare spotjes in de slaapkamer

Wil je ‘s avonds wat zachter licht om bij te ontspannen, maar wil je soms ook wat feller licht om goed bij te kunnen lezen? Door het plaatsen van de dimbare slaapkamer spots creëer je sfeervolle verlichting in je slaapkamer en kun je de intensiteit van het licht ook nog eens zelf regelen met een led dimmer. Ga voor dimbare led inbouwspots of voor dimbare led opbouwspots en maak het gezellig knus in bed en ga voor de juiste sfeer in de slaapkamer.

Kantelbare slaapkamer spotjes 

Wil je niet alleen de intensiteit van het licht kunnen regelen, maar ook de richting van de lichtbundel? Dat kan goed met kantelbare inbouwspotjes. De behuizing van de led lampen kun je dan kantelen of draaien en zo richt je de spots op een bepaald punt waar je de lichtstraal wenst. Zo kun je bijvoorbeeld een object of plek extra belichten. Of je zorgt ervoor dat het licht juist niet in je ogen schijnt. Met kantelbare inbouwspots geniet je nog meer van je verlichting boven of naast het bed.

Lichtkleuren in de slaapkamer

Als je kiest voor led spots in de slaapkamer is daarbij ook prettig als je kunt kiezen welk soort licht jouw led verlichting geeft. Er zijn verschillende soorten lichtkleuren. Ga je voor koel wit licht of wil je meer sfeer en ga je daarom voor een slaapkamer spot met warm wit licht? Ook kun je nog kiezen voor led inbouwspots Dim to Warm. Bij een normale led inbouwspot dim je de intensiteit van het licht. Bij een Dim to Warm verander je tevens de lichtkleur. Met deze verlichting creëer je extra sfeer en wie wil dat nu niet in de slaapkamer?

Philips Hue als slaapkamer spots

Wil jij eigenlijk helemaal geen reguliere led spots, maar kies jij liever voor alle mogelijkheden van slimme verlichting? Ga dan voor Philips Hue inbouwspots of Philips Hue opbouwspots voor in je slaapkamer. Met slimme verlichting kun je bijna oneindig veel lichtkleuren creëren en daarnaast kun je de verlichting op afstand bedienen met bijvoorbeeld je smart phone. Tevens zijn de Hue inbouw en opbouwspots dimbaar, zodat je altijd de lichtsterkte en kleur kunt kiezen die past bij de stemming en sfeer van dat moment.

Meer sfeer met de juiste slaapkamer spots

Omdat de slaapkamer een fijne plek in huis moet zijn, wil je ook passende verlichting. Led spots zijn een goede keuze voor in de slaapkamer. Of je nu gaat voor ronde opbouwspots, vierkante wandlampen of gouden inbouwspots, er is vast en zeker wel een led spot die past in jouw slaapkamer en matcht bij jouw smaak en interieur. Maak in ieder geval een weloverwogen keuze, zodat jij de gewenste sfeer in jouw slaapkamer creëert en nog heel lang van jouw nieuwe led verlichting kunt genieten.

Wil je nog meer weten over onze led spots of heb je vragen? Twijfel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder, zodat jij binnenkort kunt genieten van jouw slaapkamer spots.

© Copyright 2024 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW
  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact
  • Apple Pay
  • Google Pay
Scroll to top