Wandlampen dimbaar

Wandlampen dimbaar

Filteren
Pagina
per pagina
Filteren
Pagina
per pagina

Dimbare wandlampen voor de beste sfeerverlichting 

Ben jij op zoek naar verlichting, maar wil je die liever niet vanaf je plafond laten schijnen? Wil je wel een keer andere lampen en vind je het juist mooi om dat object extra te verlichten? Misschien zijn dimbare led wandlampen wel wat voor jou! Met verlichting aan de muur krijg je een andere uitstraling in je interieur en wanneer je de wandlampen ook nog eens kunt dimmen, bepaal je altijd het juiste licht op ieder moment. Bij Ledinbouwspotsleds.nl hebben we verschillende dimbare wandlampen, die sowieso zorgen voor de beste sfeerverlichting in welke ruimte dan ook.

Wandverlichting voor extra sfeer

Met verlichting aan de wand kies je voor een andere uitstraling dan wanneer je gaat voor plafondspots, zoals inbouwspots of opbouwspots. Met een wandlamp installeer je de verlichting aan je binnenmuur in bijvoorbeeld de slaapkamer, woonkamer, hal of het toilet. Of plaats de verlichting aan de buitenmuur bij de voor- of achterdeur, onder je overkapping of carport of langs je schutting. Wandlampen zorgen voor een goede basisverlichting, omdat ze goed en helder licht geven. Maar ze zorgen daarnaast ook voor de nodige sfeer. Helemaal als je gaat voor dimbare wandverlichting. Zo kun je altijd spelen met de lichtintensiteit.

Verschillende soorten wandlampen

Heb jij een geschikte muur binnen in huis of buiten rondom je huis of tuin en wil je hier graag wandlampen plaatsen? In onze webshop Ledinbouwspotsleds.nl bieden we een groot aanbod aan verschillende wandlampen aan. Ga je voor een witte, zwarte of grijze kleur? Of liever voor een gouden accent bij je wit of zwart? Wil je een strakke rechte vorm of houd je van wat speelser en wil je liever een ronde wandlamp? Ook kun je qua lichtkleur vele kanten op bij onze wandlampen. Ga je voor een led lamp met extra warm wit, warm wit licht of wil je de intensiteit van je licht liever bepalen met een led wandspot Dim to Warm? 

Onze wandlampen zijn dimbaar led en de lichtstraal is in vele gevallen ook qua richting regelbaar. Zo hebben we up & down wandlampen, maar ook downlight lampen.

Dimbare wandlamp 

Met verlichting kun je veel sfeer creëren. Je kiest natuurlijk al lampen die bij je interieur passen, maar met het juiste licht en de lichtintensiteit kun je nog meer gevoel meegeven. Wanneer je gaat voor een dimbare wandlamp dan is het aan jou om het licht te regelen. Heb je helder licht nodig, omdat je wilt kunnen zien wat je aan het doen bent in de keuken of wil je goed licht om te kunnen lezen in je leeshoek? Dan zet je de wandlamp voluit en krijg je voldoende licht. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je je ogen wat meer rust wilt geven. Ga dan voor wat minder fel en juist wat zachter licht, zodat je bijvoorbeeld gezellig kunt samenzijn met familie of vrienden of ontspannend televisie kunt kijken.

Wil je liever geen wandlamp, maar wel een dimbare spot? Ga dan voor een dimbare inbouwspot of dimbare opbouwspot.

Lichtbundel dimbare wandlampen 

Het is fijn dat je voordat je een lamp aanschaft, weet waar de lichtbundel naartoe schijnt, maar ook of deze lichtbundel al dan niet nog te kantelen is. Dan kun je bijvoorbeeld zelf bepalen waar je het licht al dan niet op laat schijnen. Met de dimbare led wandlampen in onze webshop Ledinbouwspotsleds.nl kun je meerdere kanten op. Zo hebben we downlight wandlampen, maar ook wandlampen up & down en draaibare en kantelbare wandspots.

Bij de downlight wandlampen schijnt de lichtbundel alleen naar beneden. Bij de up & down wandlampen kun je door middel van klepjes zelf bepalen waar je licht naartoe schijnt en in welke mate. Je creëert zo de nodige sfeer. En bij de draaibare en kantelbare wandspots kun je de spot eigenlijk alle kanten opdraaien en zo bepalen waar je je lichtbundel naartoe wilt laten schijnen.

Dimbare wandlampen binnenshuis

Door lampen aan de muur te bevestigen, krijg je een hele andere beleving van een ruimte in je huis. Of dat nu de keuken, je slaapkamer, je woonkamer of het toilet is. De dimbare wandlampen in het assortiment van Ledinbouwspotsleds.nl zijn stijlvol en er is zoveel mogelijk, dat er vast en zeker een wandlamp in jouw interieur past. Onze dimbare wandlampen zijn voorzien van IP waarden. Aan de hand van de ruimte waar je de wandlamp wilt plaatsen, bepaal je de IP waarde. Zo kun je in droge ruimtes, zoals de slaapkamer, hal en woonkamer prima lampen met IP21 ophangen. Echter, in vochtige ruimtes, zoals de badkamer en keuken, is het verstandig om te gaan voor lampen met IP44 of beter nog IP65. Deze wandlampen zijn spatwaterdicht of straalwaterdicht en kunnen veilig in ruimtes die nat kunnen worden opgehangen worden.

Dimbare wandlampen buitenshuis

Ook rondom je huis en in de tuin kunnen dimbare wandlampen een fijne lichtbron zijn, maar ook een blikvanger. Met de juiste verlichting buitenshuis heb je niet alleen goed licht, zodat je kunt zien waar je loopt of rijdt, maar creëer je ook de nodige sfeer onder je overkapping, veranda, carport of aan je schutting langs je gazon.

Heb je geen schutting of geschikte buitenmuur om wandverlichting te plaatsen? Of wil je liever geen wandlampen, maar toch goed zicht met daarbij sfeer? Dan zijn grondspots bij je oprit, gazon of tuin een mooi idee!

Dimbare wandlampen als ware blikvanger

Ongeacht waar jij dimbare wandlampen wilt plaatsen. Wandlampen zijn op het moment trendy en dat is ook niet zo gek. Ze zien er mooi uit en zijn een ware blikvanger. Het voegt wat toe aan je interieur en zorgt voor de nodige sfeer in welke ruimte dan ook. Ga ook voor design wandlampen in en rondom je huis.

Zijn wandlampen toch niet helemaal jouw ding, dan hebben we ook voldoende keuze uit led inbouwspots en led opbouwspots. Ook hebben we bij Ledinbouwspotsleds.nl slimme verlichting in ons assortiment. Ga bijvoorbeeld voor Philips Hue led verlichting.

Dimbare wandlampen aanschaffen

Ga jij voor mooie strakke en stijlvolle wandlampen aan jouw muur? Bedenk goed waar je de wandlampen wilt en kunt plaatsen, zodat je straks optimaal van jouw dimbare wandlampen kunt genieten. Wil je graag eerst nog wat advies of heb je vragen? Laat het ons weten. We helpen je graag verder, zodat jij straks mooie wandlampen als sfeerverlichting kunt aanschaffen.

© Copyright 2024 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW
  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact
  • Apple Pay
  • Google Pay
Scroll to top