Moderne wandlamp

Moderne wandlamp

Filteren
Pagina
per pagina
Filteren
Pagina
per pagina

Moderne wandlampen voor ieder interieur

Ben jij op zoek naar verlichting, maar wil je graag een keer wat anders dan standaard verlichting aan het plafond of heb je geen plek voor een staande lamp? Wil je graag andere lampen, zodat deze een bepaalde kant op kunnen schijnen? Wanneer je een mooie muur hebt en voldoende ruimte hier, dan is het een goed idee om eens te gaan voor wandlampen. Met verlichting aan de muur krijgt de ruimte een andere uitstraling en wanneer je de wandlampen ook nog eens kunt dimmen, bepaal je altijd het juiste licht op ieder moment. Bij Ledinbouwspotsleds.nl hebben we verschillende moderne wandlampen. Ze zijn allemaal trendy en strak en passen bij verschillende woonstijlen. Zo is er vast en zeker voor jouw inrichting ook een juiste wandlamp.

Led verlichting

In huis heb je verschillende ruimtes. Maar ook rondom huis zijn er voldoende plekken waar je graag goede en sfeervolle verlichting wenst. Denk hier aan de buitenmuur van je huis of de garage, maar ook aan muren onder de overkapping, de carport of de schutting. Het is prettig dat je voldoende licht hebt op plekken waar je dat graag wilt. Op momenten dat het donker wordt, zodat je goed kunt zien wat je doet. Het juiste licht is ook een prima sfeermaker, maar ook indien je ergens het accent op wilt leggen, is het prettig als je de juiste led verlichting installeert.

Indien jij nieuwe verlichting wilt, dan is het een goed idee om te gaan voor duurzame led verlichting. Led verlichting geeft in de basis helder en goed licht. Daarnaast zorgt de juiste led verlichting voor uitstraling en sfeer in iedere ruimte.

Ook is led verlichting zuinig en verbruik je wel tot 70% minder energie dan conventionele gloeilampen en halogeenlampen. Erg goed voor het milieu en je portemonnee dus!

Wandverlichting 

Met verlichting aan de wand kies je voor een andere uitstraling dan wanneer je gaat voor plafondspots, zoals led inbouwspots of led opbouwspots. Met een wandlamp installeer je de verlichting aan je binnenmuur in bijvoorbeeld de slaapkamer, woonkamer, hal of het toilet. Of plaats de verlichting aan de buitenmuur bij de voor- of achterdeur, onder je overkapping of je carport of langs je schutting. Wandlampen zorgen voor een goede basisverlichting, omdat ze goed en helder licht geven. Maar ze zorgen daarnaast ook voor de nodige sfeer. Helemaal als je gaat voor dimbare wandverlichting. Zo kun je altijd spelen met de lichtintensiteit en creëer je op ieder moment de gewenste sfeer.

Wandlampen in huis

Heb jij een geschikte muur in huis waar je verlichting kunt plaatsen, dan heb jij meer dan voldoende keuze uit verschillende moderne wandlampen. De wandlampen van Ledinbouwspotsleds.nl zijn trendy, strak en stijlvol en passen eigenlijk in ieder interieur. In onze webshop vind je diverse kleuren armatuur, maar ook verschillende lichtkleuren. Doordat je de wandlampen van Ledinbouwspotsleds.nl kunt dimmen en in de meeste gevallen ook qua richting te regelen zijn, kunnen ze bijna in iedere ruimte van het huis geplaatst worden. Let er alleen op dat je de juiste IP waarde kiest en ga voor vochtige ruimtes in ieder geval voor een IP44 waarde of nog beter een IP65 waarde. Zo ben je ook in de keuken of de badkamer verzekerd van veilige verlichting.

Ga je in huis toch liever voor led verlichting vanaf het plafond in plaats van aan de wand? Bekijk dan de mogelijkheden per ruimte voor jouw verlichting, zoals led inbouwspots voor de slaapkamer of led opbouwspots voor de badkamer of de keuken.

Wandlampen buiten

Wil jij buiten rondom je huis graag wandlampen, omdat je goed licht wilt hebben als het donker is of omdat je graag wat meer sfeer wilt? Plaats dan wandlampen buiten aan de schutting, garage muur of onder je overkapping of carport. Ook kun je wandlampen prima aan de buitenmuur van je huis plaatsen. Bijvoorbeeld naast de voordeur of achterdeur, zodat je goed kunt zien waar je de sleutel in het sleutelgat moet plaatsen. Naast dat led wandlampen buiten een praktische buitenverlichting zijn, zorgen ze voor de nodige sfeer en geven ze je tuin, maar ook je huis een stijlvolle uitstraling waar de buurt jaloers op is. Dus heb jij een geschikte buitenmuur of schutting waar je verlichting kunt plaatsen, bekijk dan onze wandlampen in de webshop. De moderne wandlampen van Ledinbouwspotsleds.nl zijn trendy en kunnen altijd. Je kunt bij ons kiezen uit diverse kleuren armaturen, maar ook verschillende lichtkleuren. Daarbij kun je onze wandlampen dimmen en zijn de meeste wandlampen kantelbaar en draaibaar of up & down regelbaar, zodat je de richting van de lichtbundels kunt bepalen. Ook hebben de meeste moderne wandlampen een IP65 waarde, zodat ze veilig en zonder problemen buiten te installeren zijn.

Wil je ook graag je oprit of tuinpad goed en sfeervol verlicht hebben, kies dan naast wandlampen ook voor grondspots.

Verschillende moderne wandlampen

Heb jij een geschikte muur binnen in huis of rondom je huis of in de tuin en wil je hier graag wandlampen plaatsen? In onze webshop Ledinbouwspotsleds.nl bieden we een groot aanbod aan verschillende wandlampen aan. Ga je voor een witte, zwarte of grijze kleur? Of liever voor een gouden accent bij het wit of zwart? Wil je een strakke rechte vorm of houd je van wat speelser en wil je liever een ronde of halfronde wandlamp? Ook kun je qua lichtkleur vele kanten op bij onze wandlampen. Ga voor een wandlamp met extra warm wit, warm wit licht of bepaal de intensiteit van je licht met een wandspot Dim to Warm?

Onze wandlampen zijn dimbaar led en de lichtstraal is in vele gevallen ook qua richting regelbaar. Zo hebben we up & down wandlampen, maar ook downlight lampen.

Dimbare moderne wandlampen

Met verlichting kun je veel sfeer creëren. Je kiest natuurlijk al lampen die bij je interieur passen, maar met het juiste licht en de lichtintensiteit kun je nog meer gevoel meegeven. Wanneer je gaat voor een dimbare wandlamp dan kun jij het licht zelf regelen. Heb je helder licht nodig, omdat je wilt kunnen zien wat je aan het doen bent in de keuken of wil je goed licht om te kunnen lezen in je leeshoek? Dan zet je de wandlamp voluit en krijg je voldoende licht. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je je ogen wat meer rust wilt geven. Ga dan voor wat minder fel en juist wat zachter licht, zodat je bijvoorbeeld gezellig kunt samenzijn met familie of vrienden of ontspannend televisie kunt kijken.

Wil je liever geen wandlamp, maar wel een dimbare spot? Ga dan voor een dimbare inbouwspot of dimbare opbouwspot

Kantelbare moderne wandlampen

Het is fijn dat je voordat je een lamp aanschaft, weet waar de lichtbundel naar toe schijnt, maar ook of deze lichtbundel al dan niet nog van richting te veranderen is. Dan kun je bijvoorbeeld zelf bepalen waar je het licht al dan niet op laat schijnen. Met de moderne wandlampen in onze webshop Ledinbouwspotsleds.nl kun je meerdere kanten op. Zo hebben we downlight wandlampen, maar ook wandlampen up & down en draaibare en kantelbare wandspots.

Bij de downlight wandlampen schijnt de lichtbundel alleen naar beneden. Bij de up & down wandlampen kun je door middel van klepjes zelf bepalen waar je licht naar toe schijnt en in welke mate. Je creëert zo de nodige sfeer. En bij de draaibare en kantelbare wandspots kun je de spot eigenlijk alle kanten opdraaien en zo bepalen waar je je lichtbundel naar toe wilt laten schijnen.

Kleuren moderne wandlampen

Afhankelijk van je eigen smaak en stijl van je inrichting bepaal jij de kleur van de moderne wandlampen die jij aanschaft. Heb jij een lichte kamer en wil je dit graag zo houden, kies dan voor witte wandlampen. Deze vallen op een witte muur ook niet heel erg op. Wil je juist wel wat meer opvallen, ga dan voor een contrasterende kleur wandlamp op je muur. Heb je een witte muur, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een grijze of zelfs zwarte wandlamp. Lekker opvallend en gedurfd. Wanneer je voor een wat luxere uitstraling gaat, kun je ook gaan voor wandlampen in het wit of zwart met daarbij een gouden accent. De schittering van het goud maakt jouw interieur helemaal af.

Lichtkleuren moderne wandlampen

Ongeacht waar jij wandlampen wilt plaatsen, in sommige ruimtes wil je soms wat meer sfeer kunnen creëren. Dat kan door de moderne wandlampen te dimmen middels een led dimmer, maar je kunt ook met lichtkleuren zorgen voor de sfeer die jij graag wenst. Wil je juist koud wit licht of ga je voor wat warmer en kies je voor warm of extra warm wit licht? Je wilt hoe dan ook licht waar je lang van kunt genieten en dat niet snel gaat vervelen en of niet prettig is voor je ogen.

Bij de moderne wandlampen in onze webshop kun je ook kiezen voor Dim to Warm of voor Philips Hue en RGBWW slimme verlichting met lichtmogelijkheden, zoals White & Color of White Ambiance.

Moderne wandlampen in de badkamer

Ben jij op zoek naar andere led verlichting in je badkamer en wil jij voldoende sfeer als je lekker ontspannen onder de douche staat of in bad zit? Kies dan voor moderne wandlampen in de badkamer. Door moderne wandlampen aan de muren in je badkamer te plaatsen, geef je je badkamer een goede basisverlichting. De wandlampen zijn echter niet alleen praktisch, maar geven je badkamer ook uitstraling en staan ook nog eens erg mooi.

Omdat de meeste led wandlampen in onze webshop een IP65 waarde hebben, heb je genoeg keuze uit verlichting die bestand is tegen water en vocht.

Ga je toch liever niet voor wandverlichting, kijk dan eens naar inbouwspots voor de badkamer of naar opbouwspots voor de badkamer.

Moderne wandlampen in de keuken

Wil jij in de keuken meer sfeer of heb je wat vervelende donkere hoekjes, zoals bij het aanrecht? Moderne wandlampen in de keuken kunnen heel goed! Door wandlampen aan de muur in je keuken te plaatsen, geef je je keuken een goede basisverlichting. Daarnaast geeft deze verlichting je keuken een stijlvolle uitstraling. Omdat onze led wandlampen allemaal een IP65 waarde hebben, zijn ze straalwaterdicht en bestand tegen water en vocht. Het is dus geen probleem om onze led wandlampen in je keuken te plaatsen. Of het nu aan de muur bij de keukentafel is of direct bij de gootsteen of je kookplaat, onze wandlampen kunnen veilig op deze plekken geplaatst worden.

Ga je toch liever niet voor wandlampen in de keuken, kijk dan eens naar inbouwspots voor de keuken of naar opbouwspots voor de keuken.

Moderne wandlampen in de woonkamer

De woonkamer is een plek waar je lekker wilt ontspannen met zacht licht, maar waar je soms ook helder licht wilt hebben om wat bij te kunnen doen. Je wilt licht dat je kunt aanpassen door te dimmen of door de lichtbundel bepaalde kanten op te richten. Door moderne wandlampen aan de muur in je woonkamer te plaatsen, geef je deze ruimte een goede basisverlichting, maar ook een mooie prachtige uitstraling.

De moderne wandlampen in de webshop van Ledinbouwspotsleds.nl hebben als voordeel dat ze allemaal dimbaar zijn en in de meeste gevallen ook kantelbaar en draaibaar.

Ga je toch liever voor verlichting in je plafond? Bekijk dan de inbouwspots voor de woonkamer.

Moderne wandlampen onder de overkapping

Heb jij in je tuin een overkapping waar je lekker kunt vertoeven op zomeravonden of waar je misschien wel ook een kacheltje hebt om in de winter te kunnen genieten? Indien jij een mooie overkapping hebt, wil je uiteraard ook goed en mooi licht hier. Nu kun je voor heel standaard lampen of spots gaan, maar je kunt ook kiezen voor moderne wandlampen aan de muren. Onze moderne wandlampen zorgen voor uitstraling en zijn een slimme keuze. Daarbij is het een voordeel dat de wandlampen dimbaar zijn en in vele gevallen ook nog qua richting te regelen zijn. Ook zijn de meeste moderne wandlampen voorzien van een IP65 waarde en daardoor zijn ze prima bestand tegen vocht en nattigheid.

Moderne wandlampen onder de carport

Heb je bij je huis een carport en vind je het belangrijk dat je daar goed licht hebt, maar vind je het ook fijn als de verlichting sfeervol is, zodat je auto er nog mooier bij staat? Indien je de mogelijkheid en ruimte hebt, kun je gaan voor led inbouwspots onder je carport. Maar heb je geen ruimte voor inbouwspots of je wilt geen licht van boven, dan kun je ook gaan voor moderne wandlampen aan de muren onder je carport.

En lijkt het jou ideaal dat de verlichting aangaat als je aan komt rijden? Neem dan een bewegingssensor. Deze sensor schakelt automatisch de verlichting onder je carport aan. Zo kom je nooit in het donker aan.

Moderne wandlampen aan de schutting of de buitenmuur 

Wil jij in je tuin of rondom huis meer verlichting, omdat je nog veel donkere plekken hebt of gewoon omdat je het wat gezelliger en sfeervoller wilt maken? Dan is het zeker een goed idee om moderne wandlampen te plaatsen. Onze mooie led lampen zijn perfect om aan een lange schutting of buitenmuur te plaatsen voor meer basisverlichting die er ook nog eens mooi uitziet. Maar ook aan de muur bij je voordeur of achterdeur kun je heel goed een moderne wandlamp plaatsen. Zo heb je altijd goed licht in het donker en heb je geen gedoe meer met de sleutel in het sleutelgat te krijgen. Moderne wandlampen zijn een goede basisverlichting die niet alleen functioneel is, maar ook zorgt voor een stijlvolle uitstraling.

De meeste van onze moderne led wandlampen hebben een IP65 waarde en zijn dus straalwaterdicht en bestand tegen water en vocht. Het is dus geen probleem om deze wandlampen veilig buiten te plaatsen, zonder enige bescherming of beschutting.

Moderne wandlampen aanschaffen

Ga jij voor mooie strakke en stijlvolle wandlampen aan jouw muur? Ga dan zeker voor moderne wandlampen in of rond je huis. Wat je inrichting en stijl ook is, moderne wandlampen kunnen eigenlijk altijd. Met deze verlichting ben je verzekerd van het beste basislicht en kun jij ook nog eens op ieder moment de juiste sfeer creëren.

Twijfel je nog of wandlampen wel wat voor jou zijn of wil je graag nog wat advies? Neem gerust contact met ons op, zodat we je verder kunnen helpen en jij binnenkort de beste moderne wandlampen kunt installeren.

© Copyright 2024 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW
  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact
  • Apple Pay
  • Google Pay
Scroll to top