Carport spots

Carport spots

Filteren
Pagina
per pagina
Filteren
Pagina
per pagina

Led spots carport voor goed licht buiten

Ben jij iemand die graag de auto onder de carport goed wilt verlichten? En vind je het daarnaast ook prettig dat je ‘s avonds goed kunt zien waar je parkeert en wat je doet? Goede spotjes onder de carport zijn fijn als basisverlichting, maar ze kunnen er ook erg stijlvol uitzien. Handig en mooi als je verwelkomd wordt met prachtige verlichting als je in het donker thuiskomt. Bij Ledinbouwspotsleds.nl hebben we een ruim aanbod aan de mooiste led inbouwspots voor onder je carport.

Led inbouwspots onder je carport

Eén van de grote voordelen van carport verlichting is dat je altijd profiteert van goede verlichting als je thuiskomt als het buiten al donker is. Door led inbouwspots onder je carport te installeren, ben je ervan verzekerd dat je carport duurzaam verlicht is. Dit draagt niet alleen bij aan het milieu, maar is ook voor jou een duurzame oplossing. Verlichting led spotjes verlangen weinig onderhoud, ook als ze buiten geplaatst worden en daarbij kunnen ze prima tegen een stootje en verschillende weersomstandigheden. Het enige onderhoud dat af en toe moet gebeuren, is het controleren en eventueel schoonmaken van de lens van de spot, zodat het licht goed helder kan blijven schijnen. Zo kun je optimaal en lang genieten van je mooie verlichting onder je carport.

De juiste IP waarde voor carport spots

Wil jij je carport verlichten en wil je dat doen met led inbouwspots, dan moet je bij je keuze rekening houden met de IP waarde. Afhankelijk van de plek waar jij je spots buiten wilt plaatsen, is het belangrijk dat je rekening houdt met weersomstandigheden, zoals regen, hagel en sneeuw. De waterdichtheid van de inbouwspots onder je carport is afhankelijk van de constructie van je carport. Indien je carport volledig of gedeeltelijk afgesloten is, dan is het voldoende om te kiezen voor spatwaterdichte led inbouwspots met dus een IP44. Heb je een carport die deels open is en waar mogelijk veel water binnen kan stromen, dan is het verstandig om te kiezen voor inbouwspots met IP waarde IP65. Deze led inbouwspots zijn straalwaterdicht en veilig bij bijvoorbeeld regen, storm, hagel en sneeuw.

Verschillende led carport spots

Ook al zijn de led spotjes maar onder je carport geplaatst, dan nog wil je spotjes naar je zin en die niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel. Naast dat je uit verschillende kleuren en afmetingen kunt kiezen, kun je ook kiezen voor kantelbare of dimbare inbouwspots. Ook kun je kiezen voor mini led inbouwspotjes. Handig als je geen grote inbouwdiepte hebt of als je juist meerdere spotjes wilt plaatsen voor een andere uitstraling.

En lijkt het jou ook erg handig dat als je aankomt rijden met je auto, de verlichting vanzelf aanspringt? Ga dan voor een bewegingssensor. Die sensor zorgt er dan voor dat je carport verlichting automatisch inschakelt. Zo voorkom je dat je in het donker moet zoeken naar de lichtschakelaar en ben je ook ‘s avonds in het donker verzekerd van goede verlichting.

Installeren led spots carport

Ongeacht hoeveel spotjes je onder je carport wilt plaatsen, de installatie van carport verlichting is vergelijkbaar met dat van led inbouwspots in een ruimte in je huis. Je plaatst de spots door gaten te boren in het verlaagde plafond van je carport om daar vervolgens de inbouwspots in vast te zetten. Bij de inbouwspots heb je ook een driver nodig. Ook deze kun je eenvoudig naast de spotjes in het verlaagde plafond plaatsen. Je moet er alleen wel rekening mee houden dat er geen lekkages mogen optreden, want daar kan de driver niet tegen. Het is dan ook verstandig om de driver in een plastic zakje te doen en deze verhoogd neer te leggen, bijvoorbeeld op een stukje hout. Zo voorkom je dat de stroomtoevoer van je carport verlichting in een plas water komt te liggen en zo kapot gaat.

Led spots voor je carport bestellen

De beste carport spots bestel je online bij Ledinbouwspotsleds.nl. We hebben een grote keuze aan waterdichte spots die zeer geschikt zijn voor een goed verlichte carport. Maak een weloverwogen keuze, zodat jij lang van je praktische, maar mooie led spots onder je carport kunt genieten. Wil je toch graag advies of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

© Copyright 2024 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW
  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact
  • Apple Pay
  • Google Pay
Scroll to top