Hal spots

Hal spots

Filteren
Pagina
per pagina
Filteren
Pagina
per pagina

Hal spotjes voor een warm welkom

Ben jij op zoek naar led spots in de hal? Wil jij graag sfeervolle verlichting in de eerste ruimte waar je jouw huis binnenstapt? Ga voor de juiste uitstraling in je hal met verlichting van Ledinbouwspotsleds.nl. Wij hebben een groot aanbod aan verschillende duurzame en energiezuinige led verlichting. Afhankelijk van je smaak, je interieur en je wensen, kies je natuurlijk de led verlichting in de hal die past bij jouw lichtplan. Ga voor de juiste hal spotjes voor een warm welkom.

Hal spotjes inbouw of opbouw

Ben jij op zoek naar fijne verlichting in jouw hal? Dan kun je gaan voor led inbouwspots en led opbouwspots. Inbouwspots in de hal worden in het plafond geïnstalleerd en de behuizing is zo goed als onzichtbaar. Helemaal als je gaat voor witte inbouwspots in een wit plafond. Natuurlijk kun je ook voor inbouwspots die wat meer opvallen, dat is aan jou! Wanneer je je plafond niet veel kunt verlagen, dan kun je gaan voor mini inbouwspots of inbouwspots met een lage inbouwdiepte. Heb je niet de mogelijkheid om je plafond te verlagen, dan kun je ook kiezen voor led opbouwspots. Deze spotjes zijn er ook in vele vormen, afmetingen en kleuren, zodat er altijd wel een opbouwspot is die in jouw hal past. 

Hal spots aan de wand

Wil jij liever geen verlichting aan het plafond? Of wil je graag een andere sfeer creëren in de hal en heb jij voldoende vrije muren? Dan zijn led wandlampen een prima idee! Met wandlampen led creëer je een andere uitstraling en dat kan juist in de hal prachtig staan. Naast dat wandlampen er qua design strak uitzien, is deze verlichting ook een perfecte lichtbron. Je kunt de lichtbundel naar boven of naar onder richten en naar je wens regelen. Kortom, led wandlampen zijn een mooie blikvanger in je hal en bieden jou goed, maar ook sfeervol licht.

Verschillende hal spots

Wanneer je voor led verlichting in de hal gaat, kun je bij spotjes kiezen uit verschillende afmetingen, vormen en kleuren. Nadat je bedacht hebt of je voor inbouw, opbouw of wand gaat, kun je kiezen uit verschillende hal spots qua kleur armatuur en lichtkleur. Maar ook de vorm van de lamp kun je bepalen. Ga je voor vierkante of ronde spotjes in de hal? En vind je het fijn dat de spots ook nog kantelbaar, draaibaar of dimbaar zijn? Bedenk in ieder geval goed wat je mooi vindt, welk licht je wenst en welke sfeer je wilt creëren met je nieuwe led verlichting in de hal.

Lichtkleuren in de hal

Als je kiest voor led spots in de hal is het wel zo fijn als je kunt kiezen welk soort licht jouw led verlichting geeft. Er zijn verschillende soorten lichtkleuren. Ga je voor koel wit licht of wil je meer sfeer en ga je daarom voor een hal spot met warm wit licht? Ook kun je nog kiezen voor led inbouwspots Dim to Warm. Bij een normale led inbouwspot dim je de intensiteit van het licht. Bij een Dim to Warm verander je tevens de lichtkleur. Zo krijg je nog meer sfeer in de hal voor een warm welkom voor iedereen die bij jou binnenkomt.

Dimbare spotjes in de hal

Wil je ‘s avonds wat minder licht in de hal, omdat je toch niet in deze ruimte verblijft? Maar vind je het daarbij ook wel erg prettig dat er in ieder geval wat licht is en je niet pikkedonker de hal instapt? Door het plaatsen van dimbare spots in de hal creëer je zacht licht en kun je te allen tijde de intensiteit van het licht zelf regelen met een led dimmer. Ga voor dimbare led inbouwspots of voor dimbare led opbouwspots of dimbare led wandlampen.

Wanneer je liever wilt dat het licht aanspringt als je in de hal komt, dan kun je ook een bewegingsmelder voor je verlichting nemen. De verlichting gaat dan aan als er een beweging waargenomen wordt. Na enige tijd geen beweging gaat het licht dan ook weer uit. Erg energiezuinig en toch heb je altijd licht wanneer je dat in de hal nodig hebt.

Meer sfeer met de juiste hal spots

Omdat de hal een ruimte in je huis is, waar je niet voor een lange tijd bent of veel activiteiten onderneemt, wil je ook graag verlichting dat daarbij past. Maar toch wil je dat je hal een warme uitstraling heeft voor een nog warmer welkom voor je gasten. Led spots zijn een goede keuze voor in de hal. Of je nu gaat voor inbouwspots, opbouwspots of wandlampen. Of je kiest voor een led dimmer of bewegingsmelder. Met het juiste lichtplan in je hal, zorg je voor de gewenste sfeer in deze ruimte.

Bij Ledinbouwspotsleds.nl hebben we een ruim aanbod aan vele spots die prima in de hal geïnstalleerd kunnen worden. Mocht je toch nog vragen hebben, laat het ons dan weten. We helpen je graag verder.

© Copyright 2024 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW
  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact
  • Apple Pay
  • Google Pay
Scroll to top