Toilet spots

Toilet spots

Filteren
Pagina
per pagina
Filteren
Pagina
per pagina

Toilet spots voor prettig licht op de wc

Het is niet meteen de ruimte waar je aan denkt bij het uitzoeken van verlichting. Maar op het toilet breng je best wat tijd door en of het nu gaat om korte of langere bezoekjes, ook hier is het prettig dat je aangenaam licht hebt. Met de juiste led spots op het toilet zit je toch een stuk lekkerder en kun jij rustig je ding doen. Bij Ledinbouwspotsleds.nl hebben we een ruim assortiment aan diverse led spots, zoals inbouwspotjes en opbouwspotjes. Zo zijn er ongetwijfeld toilet spotjes die jij wel ziet zitten.

Voordelen van led toilet spots

Heb jij nieuwe verlichting nodig in je toilet? Of ben je je wc aan het verbouwen? Ga dan voor led toilet spots! led heeft vele voordelen op conventionele verlichting zoals gloeilampen of halogeen lampen. Led spots zorgen in de basis voor goed en licht zonder vervelende schaduwen. Led verlichting is functioneel, maar daarnaast kan het ook heel stijlvol en sfeervol staan. Een hele goede combinatie van led verlichting in een kleine ruimte zoals het toilet. Naast het prettige licht en de mooie uitstraling, zijn led lampen ook nog eens milieuvriendelijk. Een led spot verbruikte tot 70% minder energie dan conventionele gloeilampen. Naast dat led verlichting goed is voor het milieu is deze verlichting ook voordelig voor je portemonnee. Kies voor led inbouwspots of voor led opbouwspots die eenvoudig aan het plafond te bevestigen zijn. Er zijn verschillende vormen en maten led spots, zodat jij vast toilet spotjes kunt vinden die passen bij jouw toiletruimte en jouw smaak.

Toilet spots inbouw of opbouw

Voor verlichting in je toilet kun je kiezen voor led inbouwspots of led opbouwspots. Dit is afhankelijk van jouw smaak en de inrichting van je toilet. Beide spots geven goed helder licht, maar inbouwspots installeer je vaak in het plafond en opbouwspots op het plafond of eventueel de muur. Bij inbouwspots moet je wel in de gelegenheid zijn om het plafond te verlagen, aangezien je rekening dient te houden met de inbouwdiepte van de spot. Wanneer je je plafond in het toilet niet of nauwelijks kunt verlagen, dan kom je wellicht nog weg met mini inbouwspots led of led inbouwspots met lage inbouwdiepte. Indien je plafond niet verlaagd kan worden, kies dan voor led opbouwspots of eventueel een wandlamp

Diverse toilet spots

Qua verlichting in het toilet, heb je vele verschillende mogelijkheden in led spotjes, aangezien je deze in  vele vormen en maten en mogelijkheden hebt. Houd er in het toilet echter wel rekening mee dat het maar een beperkte ruimte is en je niet te grote spotjes wilt en ook niet te fel of te veel licht. Verder kun je natuurlijk toilet spotjes kiezen die passen bij het interieur van deze ruimte. Of je nu gaat voor inbouwspots, opbouwspots of wandlampen, kies je kleur lamp, je kleur licht, maar ook de vorm van de lamp en de sterkte van het licht. Ook op de wc wil jij je thuis voelen en daarbij is verlichting een belangrijk onderdeel.

De juiste IP waarde voor toilet spots

Eén van de belangrijkste zaken in ruimtes waar water is, is de veiligheid qua verlichting. Nu is de kans in het toilet niet heel groot, maar vaak heb je wel een fonteintje en water dat rond kan spetteren. Indien je niet de juiste verlichting in de wc hebt en deze niet bestand is tegen vocht of nattigheid, dan kan er kortsluiting en zelfs brand ontstaan. Daar zit natuurlijk niemand op te wachten, dus het is belangrijk dat je in het toilet de juiste led spots installeert. Kijk daarom goed naar de IP waarde van de spots die je uitzoekt voor jouw toilet. Spots met een IP waarde IP44 zijn prima om in het toilet te installeren. Deze spots zijn spatwaterdicht en zo loop je geen gevaar als er eens water rond spat.

Led spots voor op jouw toilet

Met de juiste toilet spot ga je voor zowel goed en helder licht als toch ook wel prettig en wat ontspannen licht. Zo maak je van jouw toilet enigszins een fijne ruimte om te zijn. Bij Ledinbouwspotsleds.nl hebben we een groot aanbod aan led spots die geschikt zijn voor het toilet. Kom je er niet helemaal uit welke spots ideaal zijn voor in jouw toilet en wil je graag wat meer advies? Laat het ons weten, zodat we je verder kunnen helpen.

© Copyright 2024 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW
  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact
  • Apple Pay
  • Google Pay
Scroll to top