Opbouwspots dimbaar

Opbouwspots dimbaar

Filteren
Pagina
per pagina
Filteren
Pagina
per pagina

Niet alleen led inbouwspots, maar ook led opbouwspots zorgen voor een sfeervolle verlichting in uw woning. Voor een ideale sfeerverlichting, kiest u voor dimbare led opbouwspots. Dit zijn spots die niet in, maar op het plafond of de muren worden gemonteerd. Daarnaast kunt u de intensiteit van het licht veranderen wanneer u dat wenst, zodat u altijd de juiste verlichting hebt in uw huis. Lees verder om meer te leren over de voordelen van dimbare led opbouwspots, en het soort dimmer dat u moet kiezen.

Voordelen van led opbouwspots

Het plaatsen van led verlichting in uw woning biedt u al vele voordelen. Led is duurzaam, verbruikt minder stroom dan conventionele vormen van verlichting, en gaat lang mee. Investeringskosten die u maakt voor led spots, worden dus lang en breed terugbetaald. Daarbij is spotverlichting een van de mooiste vormen van verlichting die u in uw huis kunt plaatsen. Het geeft een stralende, heldere verlichting, die u niet alleen als basisverlichting voor uw gehele woning kunt gebruiken, maar ook als sfeer- en accentverlichting. Wanneer u voor spotverlichting gaat, kunt u kiezen tussen led inbouwspots en led opbouwspots. Waar led inbouwspots in een verlaagd plafond worden weggewerkt, worden led opbouwspots direct op de muur of op het plafond geplaatst. Dit is ideaal wanneer u geen verlaagd plafond hebt, of te weinig ruimte hebt om er een te plaatsen. Door te kiezen voor led inbouwspots, zijn de armaturen van uw spots zichtbaar, en kunt u ze onderdeel van uw interieur maken door te kiezen voor de spots die bij u en uw woning passen.  

Voordelen van dimbare spots

In principe raden wij altijd aan om te kiezen voor dimbare spots, omdat deze alleen maar voordelen kennen en geen nadelen. Met dimbare spots hebt u altijd de juiste verlichting op het juiste moment. Veel licht nodig, omdat u wilt lezen, koken of werken? Dan stelt u de verlichting in op de hoogste helderheid. Bent u klaar met werken, en wilt u lekker ontspannen gaan eten of relaxen op de bank? Dan draait u simpelweg aan de knop om de intensiteit van het licht te verlagen. Zo creëert u in een handomdraai een sfeervolle omgeving om echt tot rust te komen. De meeste van de led opbouwspots die wij bieden zijn dimbaar. Kijk echter altijd goed of dit er bij vermeld staat, om eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Welke dimmer moet ik kiezen?

Dimbare led opbouwspots kunt u dimmen met behulp van een led dimmer. Dimmers voor oudere vormen van verlichting zijn meestal niet geschikt voor led spots, omdat ze het licht kunnen laten knipperen en de levensduur van de spots kunnen verkorten. In plaats daarvan is het aan te raden om speciale led dimmers aan te schaffen. Hiervan zijn twee soorten beschikbaar: een fase aansnijding (leading edge) dimmer en een fase afsnijding (trailing edge) dimmer. Welke u nodig hebt, is afhankelijk van het soort driver in de led spots. De meeste led spots, ongeveer 90%, maken gebruik van de fase afsnijding dimmers. Fase aansnijding dimmers komen veel minder vaak voor. 

Dimbare led opbouwspots bestellen bij Ledinbouwspotsleds.nl 

Bij Ledinbouwspotsleds.nl bieden we niet alleen led inbouwspots, maar ook de mooiste led opbouwspots voor een strakke verlichting in uw woning. Neem eens een kijkje in ons assortiment van verschillende soorten en maten dimbare led opbouwspots, en kies de spots die bij u passen! Hebt u nog vragen over dimbare led opbouwspots of dimmers? Neem dan gerust contact met ons op. Bij Ledinbouwspotsleds.nl helpen we u graag verder.  

© Copyright 2024 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW
  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact
  • Apple Pay
  • Google Pay
Scroll to top