Inbouwspots zaagmaat 55 mm (55 - 59)

Inbouwspots zaagmaat 55 mm (55 - 59)

Filteren
per pagina
Filteren
per pagina

Inbouwspots met zaagmaat 55 mm bieden voldoende keuze

Ben jij op zoek naar led inbouwspots voor een bepaalde ruimte in huis of een specifieke plek, zoals bijvoorbeeld een kast? Dan kan het goed zijn dat je op zoek bent naar een inbouwspot 55 mm led? Deze inbouwspots led met zaagmaat 55 mm worden veel gebruikt in de badkamer, de hal, maar ook onder keukenkastjes. Ga jij ook voor inbouwspots met een zaagmaat van 55 mm?

Bepaal de zaagmaat van je inbouwspots

De zaagmaat van je inbouwspot is het gedeelte van de spot dat je in je plafond of meubelstuk bevestigt. Het gat in het plafond moet dezelfde grootte of een grotere afmeting hebben dan de zaagmaat, maar minstens vier millimeter kleiner dan de volledige diameter van je led spot. Bij Ledinbouwspotsleds.nl hebben we inbouwspots in meerdere zaagmaten, een en ander afhankelijk ook van de inbouwdiepte en natuurlijk waar je de inbouwspots wilt plaatsen.

Led inbouwspots zaagmaat 55 mm

Jij wilt meer sfeer aanbrengen in je woonkamer, keuken of badkamer door het plaatsen van led inbouwspots en je weet al of je voor witte inbouwspots of voor zwarte led inbouwspots, maar je bent nog niet uit de grootte van de spots die je wilt installeren. Inbouwspots met een zaagmaat 55 zijn een hele goede keuze! Deze grootte inbouwspots kunnen eigenlijk altijd en passen in iedere ruimte en komen overal goed tot hun recht. Deze inbouwspots zien er niet alleen mooi uit, maar ze zijn ook nog eens eenvoudig te installeren, wat natuurlijk een fijne bijkomstigheid is.

De voordelen van inbouwspots led 55 mm

Led inbouwspots 55 mm zijn niet alleen eenvoudig te installeren. Ze zijn ook nog eens erg duurzaam en zuinig in gebruik. De spots met zaagmaat 55 mm zijn er in vele verschillende kleuren en vormen en daarnaast ook met verschillende IP waarden, wat betekent dat je sommige niet alleen binnen, maar ook zonder problemen buiten kunt gebruiken. De led spots met zaagmaat 55 produceren kwalitatief hoogwaardig licht en zijn zeer milieuvriendelijk. Ze verbruiken minder energie dan de conventionele halogeen lampen, dus het is zeker het overwegen waard om je oude lampen te vervangen door led inbouwspots.

Lampen vervangen door inbouwspot zaagmaat 55 mm

Wanneer je oude conventionele lampen, bijvoorbeeld halogeenspotjes wilt vervangen door led inbouwspots, dan doe je daar zeker goed aan. Dit is niet heel moeilijk, maar je moet toch letten op een aantal zaken. Zorg ervoor dat de nieuwe spotjes goed aansluiten op de rand van de inbouwmaat. Wil je halogeenspotjes onder je keukenkastje vervangen door spotjes 55 mm, dan hebben we hiervoor een stappenplan opgesteld. Door de stappen te volgen, vervang je binnen de kortste keren jouw halogeenspots en bijbehorende trafo voor nieuwe en duurzame led verlichting.

Andere zaagmaten inbouwspots

Naast de led inbouwspots met zaagmaat 55 mm hebben we bij Ledinbouwspotsleds.nl meerdere zaagmaten. Zo vind je in onze webshop de volgende onderverdeling in zaagmaten:

Zaagmaat 45 mm (40 - 49)
Zaagmaat 50 mm (50 - 54)
Zaagmaat 55 mm (55 - 59)
Zaagmaat 60 mm (60 - 69)
Zaagmaat 70 mm (70 - 79)
Zaagmaat 80 mm (80 - 89)
Zaagmaat 90 mm (90 - 99)
Zaagmaat ≥100 mm

Ben je dus niet per se op zoek naar een inbouwspot met zaagmaat 55 mm, kijk dan gerust verder. Wellicht is een inbouwspot zaagmaat 44 mm voor jou beter of juist een inbouwspot zaagmaat 75 mm.

Verschillende inbouwspots 55 mm

Led inbouwspotjes zijn er in vele soorten en maten. Dat geldt ook voor de inbouwspots met boorgat 55 mm. Ben jij op zoek naar een bepaalde kleur armatuur van de spots? Of heb je naast de zaagmaat ook een bepaalde inbouwdiepte waar je rekening mee moet houden? Indien je niet veel ruimte hebt voor het spotje, hebben we inbouwspotjes voor een lage inbouwdiepte

Ook in de lichtkleur van de inbouwspots 55 mm kun je kiezen. Ga je voor 2700k extra warm wit licht of heb je liever een andere lichtkleur, zoals dim to warm?

Inbouwspots zaagmaat 55 mm aanschaffen

Vergeleken met conventionele verlichting, bespaar je met led lampen in energie. Daarnaast gaan led spots veel langer mee en zijn ze daarmee een stuk duurzamer. Dat merk je ook in je portemonnee. Het is dan ook een goede keuze om je ouderwetse halogeenspots te vervangen en te gaan voor led inbouwspots. Inbouwspots met een zaagmaat 55 mm zijn een veelvoorkomende spot qua grootte en passen eigenlijk in iedere ruimte en op elke plek. Heb je toch vragen over de zaagmaat, neem dan gerust contact op met ons. We helpen je graag verder, zodat jij meteen de juiste zaagmaat kunt aanschaffen en kunt genieten van jouw nieuwe inbouwspots.

© Copyright 2024 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW
  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact
  • Apple Pay
  • Google Pay
Scroll to top