Dimbare inbouwspots

Dimbare inbouwspots

Filteren
Pagina
per pagina
Filteren
Pagina
per pagina

Dimbare spotjes geven jou het gewenste licht

Ben jij op zoek naar spotjes die dimbaar zijn? Of ben jij je nog aan het oriënteren of je nu inbouw led spots dimbaar of toch niet dimbaar moet nemen? Als led inbouwspots dimbaar zijn, dan betekent dit dat je met behulp van een led dimmer de intensiteit van het licht handmatig kunt instellen. Pas het licht aan op je activiteiten, op de ruimte of op de sfeer van dat moment. Dimbare spots led geven jou in ieder geval het gewenste licht.

Dimbare led verlichting

Lijkt het jou ideaal om jouw verlichting te kunnen regelen en aanpassen aan bepaalde momenten of je eigen stemming? Dat kan heel goed met dimbare led verlichting, zoals dimbare inbouwspots of dimbare led opbouwspots. Met behulp van een led dimmer, kun je op ieder moment de intensiteit van het licht veranderen. Naast de reguliere verlichting, kun je ook gaan voor slimme verlichting, zoals de Philips Hue spots. Deze spotjes zijn ook dimbaar en eenvoudig te regelen.

Dimbare inbouwspots

Als jij gaat voor led inbouwspots, kun je ook kiezen tussen dimbare of niet dimbare varianten. Van de buitenkant is niet te onderscheiden of een lamp dimbaar is of niet. Dit wordt echter wel op de verpakking aangegeven en bij Ledinbouwspotsleds.nl is alle led verlichting, dus ook de inbouw led, dimbaar. Met dimbare led spotjes is het mogelijk om een led dimmer aan te sluiten. Zo kun je het licht van de inbouwspots eenvoudig regelen. Heb je bijvoorbeeld wat feller licht nodig, dan zet je de lamp op maximaal. Wil je een meer ontspannen licht, dim dan gewoon je spot tot de gewenste intensiteit. Daarnaast kost het minder energie als je je lampen wat vaker dimt en is het bijvoorbeeld ‘s avonds ook nog eens fijner voor je vermoeide ogen.

Hoe werken dimbare led spots?

Het verschil tussen een dimbare en niet dimbare lamp zit in de driver. De driver is een chip aan de binnenkant van de lampen en deze driver zorgt ervoor dat het hoge voltage van een stopcontact wordt omgezet naar de lage hoeveelheid spanning die led spots maar nodig hebben. Als de driver dimbaar is, kan deze worden aangesloten op een led dimmer. Na de installatie kun je dan met behulp van een draaiknop de intensiteit van het licht naar wens instellen. Wil je een boek lezen, klussen of huishoudelijke taken doen? Dan kun je de knop helemaal open draaien, zodat de led spots een maximale verlichting geven. Wil je liever wat meer ontspanning en sfeerverlichting in huis? Dan draai je aan de knop van de dimmer om de intensiteit van de verlichting naar wens te verlagen voor een intieme en gezellige sfeer.

Kantelbare dimbare led inbouwspots

Indien jij kiest voor dimbare led spots, dan kun jij al de nodige sfeer creëren in huis. Je kunt daarbij ook nog eens kiezen voor kantelbare spots. Zo kun je het licht van de spot juist op een bepaalde plek of object laten schijnen. Denk aan een leeshoekje of een schilderij aan de muur. Maar je kunt ook het licht juist zo draaien dat het niet vervelend in je ogen schijnt en je beter iemand kunt aankijken terwijl je met diegene praat.

Dimbare led inbouwspots 230v

Wil jij graag led spots, maar zie je op tegen het plaatsen van inbouwspots? Misschien zijn dan led inbouwspots 230v iets voor jou! Deze inbouwspots kunnen direct aangesloten worden op het 230 volt stroompunt, aangezien de trafo van de led inbouwspots al ingebouwd is in de spot. Zo hoef je je plafond niet veel te verlagen en kun je je spotjes veel eenvoudiger installeren.

Verschillende dimbare spotjes

Dimbare inbouwspotjes zijn er in vele soorten en maten. Kies uit een led spot wit, zwart of zilverkleurig, zoals chroom of nikkel. Ga jij voor inbouwspots wit led dimbaar of toch voor een andere kleur? Bedenk daarnaast goed in welke ruimte je de dimbare spots wilt plaatsen. Moet je bijvoorbeeld rekening houden met een bepaalde IP waarde, omdat je spotjes tegen vocht moeten kunnen? Bijvoorbeeld als je led inbouwspots in de badkamer wilt, kies je voor IP44 of IP65. En welke lichtkleur wil je graag dat je led lamp heeft? Ga je voor led spots dimbaar warm wit 3000k, voor koud wit licht of dim to warm licht? Wat je wensen ook zijn en waar je ook naar op zoek bent, er is vast een zeker een dimbare led inbouwspot naar je zin.

Voordelen van dimbare led inbouwspots

Over het algemeen is het altijd goed om te kiezen voor dimbare led spots ten opzicht van niet dimbare. Voornamelijk vanwege de voordelen die dimbare spots met zich meebrengen. Het grootste voordeel is natuurlijk dat je zelf de sfeer in huis kunt regelen door de intensiteit van het licht traploos te versterken of te verzwakken. Een ander groot voordeel is dat je met het dimmen je spots ook stroom bespaart. Hoe lager de intensiteit van het licht, hoe minder stroom je nodig hebt om de spotjes te laten branden. Zo ben je met dimbare spots duurzaam en milieubewust bezig.

Dimbare spotjes bestellen

Ben jij overtuigd en ga je voor dimbare spots? En ga je voor goedkope led inbouwspots dimbaar van hoogwaardige kwaliteit? Bij Ledinbouwspotsleds.nl bestel je eenvoudig je dimbare spots met eventueel accessoires en heb je keuze uit een groot aanbod. Indien je nog twijfelt of je wilt graag meer advies over dimbare spots, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je met het kiezen voor led en geven je graag meer informatie.

© Copyright 2024 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW
  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact
  • Apple Pay
  • Google Pay
Scroll to top