Touch inbouwspots

Touch inbouwspots

Filteren
per pagina
Filteren
per pagina

Led touch inbouwspots voor licht met één druk

Soms heb je niet de mogelijkheid om verlichting op een aan/uit schakelaar aan te sluiten. Of hier is gewoonweg geen ruimte voor. Bij Ledinbouwspotsleds.nl hebben we dan de uitkomst!

Zo hebben wij namelijk led inbouwspots met een touch functie. Deze spots zijn eenvoudig en overal te bevestigen en geven met licht bij een lichte druk.

Led inbouwspots met touch functie

Ben jij op zoek naar mooie verlichting en gaat je voorkeur uit naar inbouwspotjes, maar is het niet mogelijk om een aan/uit schakelaar of dimmer te plaatsen of te verbinden? Dan zijn led touchspots een goed idee. Deze spotjes doe je aan of uit door heel eenvoudig de spot aan te raken. En je kunt de spotjes dimmen door ze net iets langer aan te raken.

Led touch spots plaatsen

Led touch inbouwspots zijn led lampen die zeer eenvoudig te installeren zijn. Je hoeft alleen een gat te boren voor de bedrading. Vervolgens plaats je de inbouwspot er in, schroef je deze vast en klaar. Je kunt deze spots door de lage inbouwdiepte van slechts 15 mm in plafonds met zeer geringe tussenruimte plaatsen. Door deze kleine ruimte zijn touch spots erg compact en zeer geschikt voor in bijvoorbeeld een kasten. Zo heb je ook op minder handige plekken heel eenvoudig goed licht.

Verschillende soorten led touch inbouwspots

Met led touch spots kun je heel eenvoudig led verlichting aanbrengen in bijvoorbeeld een keukenkastje of de meterkast. Je kunt ze makkelijk installeren en met één druk geven ze licht. In onze webshop hebben we zowel witte als zwarte inbouwspots. Alle touchspots bij Ledinbouwspotsleds.nl zijn dimbaar, hebben een inbouwdiepte van slechts 15 mm, een zaagmaat van 55-60 mm. Ze zijn voorzien van een IP waarde IP44, wat betekent dat ze spatwaterdicht zijn en ze hebben 2700k extra warm wit licht van 3 watt.

Led touch inbouwspots aanschaffen

Wil jij graag wat meer licht willen in jouw kasten, maar daar niet teveel moeite voor willen doen? Ga dan voor led touch inbouw spots. Je kunt ze bij ons online kopen in sets van 2 tot 6 spots. Wel zo gemakkelijk als je meteen het aantal wilt hebben dat je nodig hebt.

Mocht je vragen hebben of advies willen, laat het ons gerust weten. We helpen je graag verder.

© Copyright 2024 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW
  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact
  • Apple Pay
  • Google Pay
Scroll to top