phone
Heeft u vragen? Bereikbaar van 8:00 tot 20:00
0541 - 8569 84
Toon Filters
toepassen
Home / LED Inbouwspots lage inbouwdiepte

LED Inbouwspots lage inbouwdiepte

Tevreden klanten door betrouwbare service
Gratis verzending va. €75 NL & BE Voor 21:00u besteld, morgen in huis 3 jaar garantie

Een lage inbouwdiepte, maar tóch een mooie spot!

Bij Led Inbouwspots Leds presenteren wij u verschillende soorten mooie inbouwspots met een inbouwdiepte vanaf 15 mm. De spots zijn verkrijgbaar in een dimbare en niet-dimbare variant, in de kleuren zilver en wit. Andere kleuren zijn echter ook mogelijk; hiervoor kunt u contact met ons opnemen. De kleine transformator die nodig is voor deze inbouwspots, wordt gratis bij uw bestelling meegeleverd. U kunt de transformator gewoon naast de led inbouwspot in uw verlaagde plafond plaatsen, de transformator is altijd kleiner dan het boorgat dat u in uw plafond moet maken.

Bezig met laden...

Waar u uit kunt kiezen

Bent u op zoek naar inbouwspots die gemakkelijk te plaatsen en weg te werken zijn? En heeft u een houten plafond in een wat oudere woning, dat niet zo ver verlaagd kan worden om de inbouwspots in te plaatsen? Of heeft u al een verlaagd plafond met slechts een kleine inbouwdiepte? Onze monteurs hebben het al vaak voorbij zien komen, en dit heeft dan ook regelmatig voor een leuke uitdaging gezorgd: gaan de inbouwspots wel of niet in dit plafond passen?

Gelukkig is er nu een handige oplossing, waarbij u ook zélf aan de slag kunt gaan om de spots te plaatsen: Led inbouwspots met een kleine inbouwdiepte, die geschikt zijn voor ieder plafond! Neem snel een kijkje weke inbouwspots er beschikbaar zijn, en bestel uw nieuwe led inbouwspots bij ledinbouwspotsleds.nl. Het ontwerpen van led inbouwspots met een lage inbouwdiepte en toch goed licht, bleek nog niet zo eenvoudig. We wilden ervan verzekerd zijn dat we met de verminderde ruimte niet op kwaliteit hoefden in te leveren, dus in de spots moest een kleinere led chip worden verwerkt, die wél goed licht kon produceren. Uiteindelijk is dit gelukt, en we mogen trots zijn op het resultaat. De led inbouwspots zijn gemakkelijk te plaatsen door de lage inbouwdiepte, en toch van de hoogste kwaliteit! Dit zijn de verschillende maten in ons assortiment:
 


Gratis verzending va. € 75 NL & BE & DE
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
3 jaar garantie
keyboard_arrow_up