phone
Heeft u vragen? Bereikbaar van 8:00 tot 20:00
0541 - 8569 84
Toon Filters
toepassen
Home / LED Opbouwspots / LED Opbouwspots badkamer

LED Opbouwspots badkamer

Tevreden klanten door betrouwbare service
Gratis verzending va. €75 NL & BE Voor 21:00u besteld, morgen in huis 3 jaar garantie

LED opbouwspot badkamer

Wanneer u een lichtplan op gaat stellen, stuit u al snel op de badkamer. Dit is een ruimte waar extra aandacht aan geschonken moet worden. Het is namelijk de vochtigste ruimte in het huis. Het is daarom belangrijk dat u uw verlichting daarop aanpast. Denk daarom eens aan badkamer opbouwspots: deze zijn vaak spatwaterdicht en daarnaast ook nog eens heel gemakkelijk te plaatsen.
Bezig met laden...

Met badkamer opbouwspots heeft u, in tegenstelling tot met inbouwspots in de badkamer, de mogelijkheid om de ruimte mooi te decoreren. Dat komt omdat bij opbouwspots de armaturen wél zichtbaar zijn. Kies daarom spots uit die bij de rest van het interieur van uw badkamer passen en de ruimte ziet er meteen als een mooi geheel uit.
 

Spatwaterdichte badkamer opbouwspots 

Voor opbouwspots in de badkamer is het belangrijk dat u kiest voor spatwaterdichte spots. Deze herkent u aan een IP-waarde van 44 of hoger. Dit is belangrijk om kortsluiting door contact tussen het vocht en de bedrading te voorkomen. IP-44 is echter niet voldoende om in en rondom de douchecabine en/of het bad te plaatsen, omdat de spots daar direct met water in aanraking kunnen komen. Daartegen zijn ze niet bestand en daarvoor kiest u dus liever voor spots met IP-65
 

Opbouwspots badkamer makkelijk te plaatsen 

Wist u dat badkamer opbouwspots heel gemakkelijk te bevestigen zijn? Er hoeven geen grote gaten voor geboord te worden. Ook nemen de spots zeer weinig ruimte in, wat in de badkamer perfect is. De ruimte houden we namelijk graag strak en schoon, wat geholpen wordt door de kleine armaturen van de opbouwspots. Wist u dat u opbouwspots in de badkamer, maar ook in andere ruimtes, ook aan de muur kunt bevestigen? 
 

Dimbare opbouwspots badkamer 

Als u van uw badkamer graag een oase van rust wilt maken, dan raden wij aan om LED dimmers voor uw badkamer opbouwspots te plaatsen. Op die manier komt u werkelijk tot rust na een lange dag hard werken. Extra fijn als u een bad heeft en u graag kaarsjes aansteekt voor een uurtje pure ontspanning: de kaarsen brengen brandgevaar met zich mee en zijn met dimbare, spatwaterdichte opbouwspots niet meer nodig. 


Gratis verzending va. € 75 NL & BE & DE
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
3 jaar garantie
keyboard_arrow_up