Login
Home / LED Opbouwspots / LED Opbouwspot zwart

LED Opbouwspot zwart

Tevreden klanten door betrouwbare service
Gratis verzending va. €50 NL & BE Voor 21:00u besteld, morgen in huis 3 jaar garantie

Zwarte opbouwspots

Zwart in het interieur kan voor een industriële look zorgen. U kunt er ook stoere accenten in een verder rustig interieur mee aanbrengen. Zwart is een gewaagde kleur, maar wanneer goed ingezet, kan het voor welkome accenten zorgen. Zou u wel graag zo’n gedurfde kleur gebruiken in uw woning? Hou het subtiel en kies voor zwarte opbouwspots. Onderaan deze pagina leest u wat de voordelen zijn. 


Onze zwarte opbouwspots zijn geschikt voor LED lampjes. Dit brengt vele voordelen met zich mee. LED is namelijk heel zuinig, wat beter is voor het milieu (er hoeft minder energie voor opgewekt te worden) en voor uw portemonnee (uw energierekening zal vele malen lager uitvallen). Ook gaan LED lampjes veel langer mee dan andere soorten lampjes en hoeft u dus minder vaak nieuwe lampjes te kopen. Denkt u dat het plaatsen van opbouwspots lastig is? Niets is minder waar. U hoeft namelijk geen grote gaten in het plafond te boren, zoals bij bijvoorbeeld inbouwspots wel het geval is. Ook kunt u opbouwspots gemakkelijk aan de muur bevestigen. Zo kunt u ook voor een mooi ontwerp zorgen. Wist u dat sommige opbouwspots ook nog eens kantelbaar zijn?
 

Dimbare zwarte opbouwspots 

Veel LED lampjes kun u tegenwoordig al dimbaar kopen. Daarom bieden wij ook vele dimbare LED opbouwspots aan. Daarom zitten er altijd wel dimbare zwarte opbouwspots bij die passen bij uw interieur. Het is altijd aan te raden om meteen voor dimbare spots te gaan. 

Want de investering is niet veel meer dan niet-dimbare spots en u bent voorbereid op de toekomst. Bijvoorbeeld wanneer u over een paar jaar tóch behoefte heeft om de lichten in (bepaalde) ruimtes te kunnen dimmen. Of wanneer u uw woning gaat verkopen en de nieuwe eigenaar dimbare lichten wenst. 
 

Zwarte opbouwspots op vochtige plekken 

Indien u graag voor een stoere look gaat, kiest u voor zwarte opbouwspots. Deze kunt u vaak ook gemakkelijk op vochtige plekken plaatsen, aangezien vele spots spatwaterdicht zijn. Denk aan de badkamer of buiten in de carport. Let daarvoor goed op de IP-waarde van de armatuur. 

Wilt u voor een gewaagd design gaan? Probeer dan eens verschillende (kleuren) armaturen met elkaar te combineren. Schaf bijvoorbeeld zwarte én witte opbouwspots aan en creëer daarmee een interessant ontwerp. Of varieer met het ontwerp van de armatuur. 

 


Betaalmogelijkheden

  • Gratis verzending v.a. € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Voor 21.00 besteld, morgen nog (thuis)bezorgd
  • Garantie 3 jaar


© Copyright 2019 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW -