Heeft u vragen? Bereikbaar van 8:00 tot 20:00 0541 - 8569 84
Home / Hoe sluit je Philips led inbouwspots aan?
Hoe sluit je Philips led inbouwspots aan? Het installeren van je nieuwe Philips led inbouwspots is eigenlijk heel simpel. Er hoeft geen monteur aan te pas te komen; je kunt dit eenvoudig zelf doen. Je hebt alleen een paar basismaterialen nodig, en natuurlijk je pas gekochte Philips led inbouwspots. Hieronder vertellen we je wat je nodig hebt om de Philips led inbouwspots aan te sluiten, en hoe je vervolgens het beste te werk kunt gaan.

Wat heb je nodig om Philips led inbouwspots aan te sluiten?

Om te beginnen heb je voor het aansluiten van Philips led inbouwspots natuurlijk de spots, armaturen en de GU10 fittingen nodig zelf nodig. (Uw Philips led inbouw spot wordt compleet geleverd).

De spots dienen met behulp van montagedraad te worden aangesloten te worden op de contactdoos. Als je oude spots gaat vervangen, kun je dezelfde kabels hiervoor hergebruiken. Verder heb je nog een potlood, een passer en een gatenboor nodig voor het tekenen en boren van de gaten voor de Philips led inbouwspots, Wago klemmen om de kabels aan te sluiten, en natuurlijk een trap om goed bij de installatie plek te kunnen komen.

Hoe ga je te werk?

Een belangrijke eerste stap van het plaatsen van Philips led inbouwspots is natuurlijk altijd om de stroom uit te schakelen. Zo voorkom je dat er tijdens de installatie ongelukken gebeuren. Plaats vervolgens de trap onder de plek waar je de led inbouwspots wilt gaan plaatsen, en teken met behulp van een passer en potlood de cirkels zorgvuldig uit. Met een gatenboor kun je nu de gaten voor de Philips led inbouwspots in het plafond of in de muur gaan boren. Ga je led inbouwspots vervangen, dan hoef je geen nieuwe gaten te boren. Wel moet je dan zorgen dat je kiest voor Philips led inbouwspots met dezelfde diameter als de vorige, zodat ze in het gat passen.

Na het boren van de gaten kun je de kabels op de contactdoos aansluiten, met behulp van de Wago klemmen. Al het koperdraad dient te worden weggewerkt. Als de contactdoos weer is dichtgeschroefd, kun je de Philips led inbouwspots in de gaten plaatsen, door de veren van de armaturen samen te drukken. Nu kun je de stroom weer inschakelen, en genieten van je prachtige verlichting met Philips Dim Tone led inbouwspots!
      22-06-2018 19:55     Reacties ( 1 )
Reacties (1)
 Harm -  02-02-2022

Er wordt met geen woord gerept over het aansluitschema.