Login
Home / LED Inbouwspots / Vierkante inbouwspots

Vierkante inbouwspots

Tevreden klanten door betrouwbare service
Gratis verzending va. €50 NL & BE Voor 21:00u besteld, morgen in huis 3 jaar garantie

Vierkante inbouwspots

We kennen allemaal de ronde inbouwspots wel, die naadloos kunnen worden weggewerkt in het plafond of in de muur van uw woning. Maar wist u dat er nog meer soorten inbouwspots zijn? Zo zijn er ook vierkante inbouwspots, die uw woning weer een geheel andere uitstraling kunnen geven.

Bezig met laden...

Waarom kiezen voor vierkante inbouwspots?

Verlichting en lampen spelen een grote rol in de uitstraling van uw woning. De keuze van uw nieuwe lampen is daarom niet zomaar een keuze: het bepaalt voor een groot deel welke sfeer u gaat overdragen in de ruimte waar de spots worden geplaatst. Wilt u een strakke en moderne uitstraling in uw woning, of gaat u liever voor knus en warm? De armaturen van vierkante inbouwspots zorgen ervoor dat deze lampen uw interieur een moderne uitstraling geven, doordat de lampen met strakke hoeken naadloos worden weggewerkt in uw interieur. 

Soorten vierkante led inbouwspots

Vierkante inbouwspots zorgen dus voor een strakke en moderne uitstraling in uw woning, maar dit betekent natuurlijk niet dat al deze spots hetzelfde zijn. Ook binnen het assortiment vierkante inbouwspots kunt u nog volop keuzes maken om de lampen in uw woning te plaatsen die volledig bij u passen. Denk bijvoorbeeld maar aan verschillende kleuren en materialen waar u uit kunt kiezen, om uw inbouwspots volledig te laten aansluiten bij uw interieur. Daarnaast zijn er ook dimbare en kantelbare inbouwspots in het assortiment. Dimbare led spots kunt u gebruiken om een gezellige, huiselijke sfeer aan te brengen in uw strakke interieur, door met behulp van de dimmer de intensiteit van het licht te verlagen. Als u vervolgens weer wat meer licht nodig hebt, kunt u de intensiteit gemakkelijk weer verhogen. Zo hebt u altijd de juiste verlichting voor het juiste moment. Ook kantelbare vierkante inbouwspots zijn erg handig: deze kunt u binnen het armatuur draaien, zodat ze altijd licht geven op de plek waar u dat wilt. Deze inbouwspots zijn ook erg handig om te gebruiken als accentverlichting. U kunt de inbouwspots in dit geval aan weerszijden van het voorwerp dat u wilt belichten plaatsen, en vervolgens de lichtstralen op het voorwerp richten. Hiermee creëert u een uniek effect, wat zeker de aandacht van iedereen in de ruimte zal trekken. 

Installatie van vierkante inbouwspots

In principe gaat de installatie van vierkante inbouwspots er hetzelfde aan toe als die van ronde inbouwspots, met als groot verschil dat de armaturen van de lampen natuurlijk vierkant zijn in plaats van rond. Aan de achterkant van het vierkant zit echter een rond armatuur, waardoor de inbouwspots gemakkelijk in ronde boorgaten kunnen worden geplaatst. Het is dus niet moeilijk om over te stappen van ronde inbouwspots naar vierkante; u dient er alleen op te letten dat het ronde armatuur van uw vierkante inbouwspots gelijk is aan dat van uw oude ronde. Hebt u nog geen inbouwspots, maar wilt u deze wel gaan plaatsen, dan is het enige wat u hoeft te doen het boren van de ronde gaten van de juiste grootte op de plek waar u de spots wilt hebben. Vervolgens kunt u de vierkante inbouwspots gemakkelijk in de boorgaten klikken, waardoor u een strakke verlichting zult krijgen in uw woning. 

Vierkante inbouwspots bestellen bij Ledinbouwspotsleds.nl

Ook de vierkante led inbouwspots kunt u natuurlijk bestellen bij Ledinbouwspotsleds.nl. U krijgt alles wat u nodig hebt tegen een scherpe prijs, inclusief een garantie van drie jaar. Zo bent u altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit led spots die u maar kunt krijgen. Hebt u nog vragen over welke soorten vierkante inbouwspots beschikbaar zijn, hoe u ze moet installeren, of hebt u een andere vraag? Dan helpen wij van Ledinbouwspotsleds.nl u natuurlijk graag verder. 

Betaalmogelijkheden

 
  • Gratis verzending v.a. € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Voor 21.00 besteld, morgen nog (thuis)bezorgd
  • Garantie 3 jaar


© Copyright 2019 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW -