Login
Home / LED Opbouwspots / LED plafondspots opbouw

LED plafondspots opbouw

Tevreden klanten door betrouwbare service
Gratis verzending va. €50 NL & BE Voor 21:00u besteld, morgen in huis 3 jaar garantie

Opbouw plafondspots

Heeft u er wel eens aan gedacht om opbouw plafondspots te plaatsen in uw woning? Het is de ideale manier om uw woning meer sfeer te geven. Deze spots zijn namelijk in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Daarnaast zijn ze overal te plaatsen én kunt u LED lampjes gebruiken in de spots om zo te besparen op uw energierekening. Wilt u nog meer voordelen weten van opbouw plafondspots? Lees dan onderaan deze pagina verder. 
 
Bezig met laden...

Het verschil tussen opbouwspots en inbouwspots zit hem in hoe de spots geplaatst worden. Bij inbouwspots ziet u enkel en alleen het lampje zitten, de rest van de spot is in het plafond weggewerkt. Bij opbouwspots ziet u de spot wel zitten, omdat deze als het ware óp het plafond wordt geplaatst en niet erín. 
 

Plafondspots opbouw zijn gemakkelijk te bevestigen 

Opbouw plafondspots hebben een groot voordeel ten opzichte van inbouwspots: ze zijn heel gemakkelijk te plaatsen. U hoeft geen grote gaten te boren in het plafond. Ook kunt u, doordat de spot geheel zichtbaar is, deze aan laten sluiten op de rest van het interieur. Sommige spots zijn ook nog eens kantelbaar: zo kunt u een mooi accent leggen op een hoekje van de kamer, een mooi schilderij of grote plant. 
 

Spatwaterdichte opbouw plafondspots 

Opbouw plafondspots kunnen overal geplaatst worden: in de badkamer plaatst u spatwaterdichte opbouw plafondspots. Ook voor in de tuin onder een afdakje kunnen die geschikt zijn. Let bij het uitzoeken van uw spots goed op de IP-waarde. Daaraan kunt u zien hoe waterdicht de spot is en waar u deze dus wel en niet kunt plaatsen. 
 

Dimbare plafondspots opbouw 

Sommige van onze opbouw plafondspots zijn dimbaar, maar niet allemaal. Is het voor u belangrijk dat u het licht af en toe kunt dimmen, bijvoorbeeld ’s avonds of wanneer u een film gaat kijken? Of wilt u juist wat meer licht wanneer u moet studeren, lezen, koken of naaien? Dan is het goed om te bekijken in welke ruimtes van het huis u graag dimbare spots zou plaatsen. Of ga voor gemak en zorg ervoor dat al uw spots dimbaar zijn. 

Kijk in ons assortiment dimbare opbouwspots om voor uw ruimtes de juiste dimbare spots te kiezen. Wanneer u kiest voor dimbare opbouw plafondspots, is het ook belangrijk dat u goed oplet welke LED lampjes dimbaar zijn. Dit moet op de verpakking van het lampje staan. 
 


Betaalmogelijkheden

  • Gratis verzending v.a. € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Voor 21.00 besteld, morgen nog (thuis)bezorgd
  • Garantie 3 jaar


© Copyright 2019 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW -