Badkamer IP65 met Philips Hue spot

Badkamer IP65 met Philips Hue spot

Filteren
per pagina
Filteren
per pagina

Op zoek naar Philips Hue badkamer spotjes?

Dan ben je bij Ledinbouwspotsleds op het goede adres want als één van de weinige verkopen wij Philips Hue spots met een IP waarde van 65. Dit betekent dat onze Philips Hue spots ook in badkamers geplaatst kunnen worden, zelfs op plekken waar het vochtig wordt. Een led inbouwspot met een IP65 waarde is namelijk straalwaterdicht, dus kun je ook in de badkamer genieten van Philips Hue inbouwspots!

Slimme verlichting met Philips Hue badkamer spotjes

De Philips Hue badkamer spots vallen onder slimme verlichting. Dit betekent dat je de inbouwspots met je smartphone kunt bedienen. Je kunt hiermee het licht in de badkamer dimmen, maar bij Philips Hue kun je ook nog de kleur van het licht bepalen. Philips Hue badkamer spotjes kunnen wel tot 16 miljoen kleuren weergeven. En dat allemaal zo te regelen via je mobiel!

Philips Hue badkamer inbouwspot met een IP65 waarde

Om Philips Hue inbouwspots in de badkamer te gebruiken moet de IP waarde wel minimaal 65 zijn. Dit houdt in dat de inbouwspots straalwater dicht zijn en dus ook dicht bij een douche of bad geplaatst kunnen worden. Een IP waarde van 44 zou ook wel kunnen, maar het nadeel daarvan is dat ze niet op elke plek in de badkamer geplaatst kunnen worden. Als je gebruik maakt van Philips Hue badkamerspots is het wel het mooiste als deze door heel de badkamer geplaatst kunnen worden. 

Philips Hue badkamer spots zwart

In een strak badkamer design horen ook passende inbouwspots. Naast dat wij als één van de weinige Hue badkamerverlichting met een IP65 waarde aanbieden zijn wij ook één van de weinige die Philips Hue badkamer spots in het zwart hebben. Met de verschillende kleuren Hue inbouwspots heb je dus altijd een kleur die bij je badkamer past.

De mogelijkheden van Philips Hue badkamerspots; zingen onder de douche!

Met slimme verlichting is er van alles mogelijk, je kunt het bedienen via je app maar je kunt het ook koppelen aan je Spotify account. Daarmee krijg je een soort van disco effect omdat de lampen de kleuren weergeven op basis van de muziek. Zingen onder de douche krijgt zo een hele nieuwe dimensie! Met Philips Hue badkamerverlichting kun je het zo gek niet bedenken.

© Copyright 2024 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW
  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact
  • Apple Pay
  • Google Pay
Scroll to top