Login
Home / Per ruimte / LED inbouwspots carport

LED inbouwspots carport

Tevreden klanten door betrouwbare service
Gratis verzending va. €50 NL & BE Voor 21:00u besteld, morgen in huis 3 jaar garantie

Carport verlichting met led inbouwspots

Over het algemeen is men bekend met het plaatsen van led inbouwspots in een woning, maar daarnaast is deze vorm van verlichting ook prima toe te passen voor buitenshuis gebruik. Niets is namelijk handiger dan verwelkomd worden met een prachtige verlichting wanneer u in het donker thuiskomt. Het is daarom een handige oplossing om led inbouwspots te plaatsen in uw carport. Lees verder om erachter te komen wat de voordelen hiervan zijn en hoe u dit kunt realiseren. 
Bezig met laden...

Voordelen van led inbouwspots onder de carport

Een van de grote voordelen van carportverlichting, is dat u altijd profiteert van een goede verlichting wanneer u thuiskomt, ook als het buiten al donker is. Door te kiezen voor led inbouwspots, zorgt u ervoor dat uw carport op duurzame wijze is verlicht, wat bijdraagt aan een beter milieu en natuurlijk ook aan uw eigen portemonnee. Daarnaast vereisen led inbouwspots zeer weinig onderhoud, ook wanneer deze buiten geplaatst worden. De spots zijn bestand tegen alle soorten weersomstandigheden, en kunnen goed tegen een stootje. Het enige onderhoud dat u hoeft te doen, is af en toe controleren of de lens niet vies geworden is. Dit zou de verlichting van de led spots kunnen belemmeren. Als dit het geval is, kunt u de spots gemakkelijk schoonmaken met een ruwe doek en een beetje water. Zo kunt u nog langdurig genieten van een heldere verlichting in uw carport. 

Moeten carport spots waterdicht zijn?

De waterdichtheid van de inbouwspots voor onder uw carport is afhankelijk van de constructie. Als uw carport volledig of gedeeltelijk afgesloten is, is het voldoende om te kiezen voor spatwaterdichte led inbouwspots. Dit zijn bijvoorbeeld inbouwspots met een IP-waarde (mate van waterdichtheid) van IP27 of IP44. Deze inbouwspots zijn bestand tegen alle weersomstandigheden, en kunnen dus wel tegen een spatje of condensatie van buitenaf. Hebt u echter een carport die deels open is en waar veel water binnen kan stromen, dan is het verstandig om te kiezen voor inbouwspots die beter tegen grote hoeveelheden water kunnen. Dit zijn bijvoorbeeld de led inbouwspots met een IP-waarde van IP67.

Accessoires voor led inbouwspots onder de carport

Wanneer u aan komt rijden met uw auto, is het natuurlijk handig als u direct een goede verlichting hebt, en uw led inbouwspots niet eerst nog hoeft in te schakelen. Hiervoor kunt u gebruik maken van handige accessoires voor uw verlichting, zoals een bewegingssensor. Deze zorgt ervoor dat de carportverlichting automatisch aan gaat wanneer u aan komt rijden. Zo voorkomt u dat u in het donker hoeft te zoeken naar een lichtknop, en bent u altijd voorzien van een goede verlichting, ook als u ’s avonds in het donker thuiskomt. 

Installeren van carport inbouwspots led

De installatie van carportverlichting is vergelijkbaar met dat van normale led inbouwspots in een woning. U plaatst de spots door gaten te boren in het verlaagd plafond van uw carport, en daar de inbouwspots in vast te zetten. Bij de inbouwspots hebt u ook een driver nodig. Ook deze kunt u eenvoudig naast de spots in het verlaagd plafond plaatsen. U dient er alleen wel rekening mee te houden dat er geen lekkages optreden, waar uw driver niet tegen kan. Het is daarom verstandig om de driver in een plastic zakje te doen en deze verhoogd neer te leggen, bijvoorbeeld op een stukje hout. Zo voorkomt u dat de stroomtoevoer van uw carportverlichting in een plas water komt te liggen en kapot gaat. 

Carport verlichting bestellen bij Ledinbouwspotsleds.nl

De beste carportverlichting bestelt u online via Ledinbouwspotsleds.nl. Alle waterdichte spots die u nodig hebt voor een goed verlichte carport worden hier aangeboden, in allerlei soorten en maten. Maak uw keuze, en bestel direct! Hebt u nog vragen over carportverlichting met led inbouwspots, dan kunt u natuurlijk ook altijd bij ons terecht. Wij helpen u graag verder.

Betaalmogelijkheden

  • Gratis verzending v.a. € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Voor 21.00 besteld, morgen nog (thuis)bezorgd
  • Garantie 3 jaar


© Copyright 2019 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW -