Login
Home / Per ruimte / LED inbouwspots badkamer

LED inbouwspots badkamer

Tevreden klanten door betrouwbare service
Gratis verzending va. €50 NL & BE Voor 21:00u besteld, morgen in huis 3 jaar garantie

LED inbouwspots badkamer -100% veilig en geteste spotjes

Alle onderstaande led inbouwspots hebben een ip waarde van 44 of meer en zijn spat waterdicht en uitermate geschikt voor badkamers of andere vochtige ruimtes. Bekijk hier onze inbouwspots IP44 (spatwaterdicht) en inbouwspots IP65 (spat- en spuitwater dicht).

Verfijn uw keuze door het filter te gebruiken.

Bezig met laden...

Led inbouw spotjes badkamer: helder, veilig en goed voor je portemonnee en het milieu

Lampen installeren in de badkamer is altijd lastig. De verlichting in de badkamer moet immers aan een aantal strikte voorwaarden met betrekking tot licht, veiligheid en duurzaamheid voldoen. Led inbouwspots badkamer verlichting is in dit geval de ideale oplossing die niet alleen aan al deze voorwaarden voldoet, maar ook in elke inrichting in te passen is!​

Een bekend probleem bij iedere badkamer verbouwing: wat voor verlichting komt er in de nieuwe of gerenoveerde badkamer? In dit artikel worden een aantal punten om rekening mee te houden bij het kiezen van badkamerverlichting op een rij gezet. Vervolgens zullen we uitleggen waarom led inbouwspots in de badkamer het beste idee zijn!

Badkamerverlichting

Het licht in de badkamer moet natuurlijk fel genoeg zijn. De badkamer is immers de plek waar iedereen zich 's ochtends klaarmaakt voor de dag, waar make-up en haar gedaan wordt en waar je je scheert. Voor al deze taken wil je je gezicht natuurlijk goed kunnen zien! De beste lampjes om fel en helder licht te creëren zijn natuurlijk led lampjes. Denk bijvoorbeeld eens aan het inbouwen van led inbouwspots rondom de spiegel, zodat je licht uit alle hoeken hebt en je spiegelbeeld altijd goed kunt zien.

Badkamer spotjes en de veiligheid

Wat bij de badkamer ook erg belangrijk is, is veiligheid. Dit is in de badkamer belangrijker dan in alle andere ruimtes in huis, aangezien er in de badkamer het meeste gevaar is dat je lampjes nat worden. Bij lampen die hier niet tegen bestand zijn, kan er zo kortsluiting ontstaan, of zelfs brand! In de badkamer moet je dus altijd goed opletten wat voor spots je installeert. Led inbouwspots zijn altijd spat waterdicht, wat inhoudt dat spetters en waterdruppels geen gevaar zijn voor deze spots!

Voor de eigen veiligheid raden wij daarom altijd aan dat je, als je nieuwe verlichting in de badkamer wil installeren, dat je kiest voor led inbouwspots badkamer verlichting!

Duurzaamheid badkamer led spots

Nieuwe badkamer spotjes installeren kan best ingewikkeld zijn en is dan ook niet een taak die je iedere paar maanden opnieuw uit wil voeren. Je wil dus lampen hebben die lang blijven branden en na een paar maanden nog net zo fel schijnen als wanneer ze net zijn geïnstalleerd. Bovendien wil je niet iedere paar maanden nieuwe lampen kopen!

Daarnaast is het natuurlijk belangrijk om het milieu niet teveel te belasten met je verlichting. Het milieu staat tegenwoordig al onder grote druk en als consumenten moeten wij ons best doen om zo min mogelijk extra schade te doen.

In deze beide gevallen zijn badkamer spotjes de beste oplossing! Led lampen staan bekend om hun lange levensduur en hun conservatieve energiegebruik. Led spots branden bijvoorbeeld drie keer zo lang als een spaarlamp, tien keer zo lang als een halogeenlamp en wel 35 keer zo lang als de gemiddelde gloeilamp! Naast het feit dat de stroom die deze lampen gebruiken milieuvriendelijker is, wordt het milieu een stuk minder belast omdat je de lampjes niet zo vaak hoeft te vervangen! Bovendien bespaar je zo een hoop geld, omdat je niet zo vaak nieuwe lampjes hoeft te kopen.

Led inbouwspots badkamer

Led inbouwspots zijn de beste lampen voor in de badkamer omdat ze fel en helder licht geven, wat je 's ochtends nodig hebt om je klaar te maken voor de dag, omdat ze veilig zijn en geen gevaar geven op kortsluiting en brand, wat in de badkamer wel een reëel risico kan zijn, en omdat ze duurzaam, milieuvriendelijk en goedkoop zijn, waardoor je het milieu en je portemonnee een stuk minder belast dan bij andere soorten verlichting het geval is! Dimbare led inbouwspots badkamer​

Badkamerverlichting en de verschillende zones

Voor het plaatsen van led inbouwspots in de badkamer, dien je rekening te houden met verschillende zones. Dit is in verband met de waterdichtheid van de badkamer led inbouwspots, en waar je ze op de meest veilige manier kunt plaatsen. Wat zijn deze zones, en welke inbouwspots plaats je in welke zone?

De zones in de badkamer worden aangeduid met een getal: van 0 tot 3. De zones voor badkamer led inbouwspots zijn als volgt:

  • Zone 0: de ruimte in de douchecabine, gootsteen of badkuip

  • Zone 1: De ruimte recht boven de douche of het bad, met een hoogte tot 2,25 meter

  • Zone 2: De ruimte in een straal van ongeveer 60 centimeter rond het bad, de douche en de wastafel

  • Zone 3: de rest van de ruimte, die niet zozeer in aanraking komt met water.
     

Hieronder worden de badkamer led inbouwspots die je het best in elke zone kunt plaatsen, verder toegelicht.

In zone 0 is het ongebruikelijk om inbouwspots te plaatsen, maar het kan wel. Spots met een IP67 waarde zijn beschermd tegen onderdompelen, en kunnen er dus tegen om veel water over zich heen te krijgen. Deze spots verkopen wij niet omdat deze situatie zich niet voordoet in badkamers

Zone 1

In zone 1 plaats je badkamer led inbouwspots met een IP44 waarde. Deze spots zijn spatwaterdicht, en kunnen dus tegen het water uit het bad of de douche dat er in aanraking mee komt.

Zone 2

In zone 2 zitten de inbouwspots die minder sterk in aanraking zullen komen met water, maar waar het nog steeds waarschijnlijk is dat er wat water overheen zal komen. Hiervoor kun je IP44 gebruiken; dit zijn spatwaterdichte badkamer led inbouwspots. U zou hier ook gebruik kunnen maken van IP21 spots maar dit raden wij niet aan.

Zone 3

In zone 3 zullen de spots nauwelijks tot niet in aanraking komen met water. Je kunt hierbij kiezen voor IP21. Deze spots zijn drup waterdicht. Dit houdt in dat ze niet heel erg beschermd zijn tegen water, maar ze kunnen wel tegen een drupje zo nu en dan.

Waarom kies je voor badkamer led spots? Ben je aan het overwegen om nieuwe verlichting te plaatsen in de badkamer, en twijfel je tussen de verschillende soorten lampen waar je uit kunt kiezen? Zoek niet verder, want badkamer led inbouwspots bieden de beste oplossing! De spots gaan een lange tijd mee, zijn zuinig en milieuvriendelijk, en bovendien bespaart het gebruik van badkamer led inbouwspots je ook nog eens een hoop geld! Daarnaast zorgen led spots voor een veilige omgeving. We zullen verder toelichten waarom ook jij voor badkamer led inbouwspots kiest. 

Duurzaamheid van de badkamer led spotjes

Met badkamer led inbouwspots verbruik je bijna geen energie. Waar je met bijvoorbeeld een halogeenspot ongeveer 50 Watt zou verbruiken, gebruikt een led spot slechts 3 Watt. Door minder energie te verbruiken, ben je goed bezig voor het milieu, en daarnaast gaan de led lampen ook nog eens veel langer mee. Als we de badkamer led inbouwspots bijvoorbeeld vergelijken met andere soorten verlichting, zien we dat de spots vijf keer langer meegaan dan spaarlampen, vijftien keer langer dan halogeenlampen en maar liefst 50 keer langer dan gloeilampen. Doordat je de badkamer led inbouwspots dus veel minder vaak hoeft te vervangen dan andere typen verlichting, ben je een stuk beter bezig voor het milieu. Daarnaast bespaart het jou ook nog eens een hoop geld én moeite, omdat je de badkamer led inbouwspots gewoon een stuk langer kunt laten zitten!

Veiligheid van de badkamer led spots

Met badkamer led inbouwspots creëer je een veilige omgeving. Led lampen worden veel minder warm dan andere soorten verlichting, waardoor je je er niet aan zult branden. Daarnaast zijn badkamer led inbouwspots aanwezig in allerlei gradaties aan waterdichtheid. Standaard zal je spots hebben die spatwaterdicht zijn, en dus tegen beperkte hoeveelheden water kunnen. Daarnaast zijn er nog spots met een hogere waterdichtheid, die je bijvoorbeeld boven de douche of het bad kunt installeren. Doordat er geen water in de lampen kan komen, voorkom je gevaren zoals kortsluiting, en kun je je altijd veilig voelen in je badkamer.

Koop nu led inbouwspots badkamer verlichting bij Led Inbouwspots Leds.nl !

Het kopen van led inbouwspots badkamer

Ben je op zoek naar inbouwspots voor in de badkamer die ook nog eens goed voor je portemonnee zijn? Kijk dan naar badkamer led inbouwspots, deze verbruiken minder stroom en hebben ook nog eens een lange levensduur. Deze voordelen zorgen er ook weer voor de led inbouwspots een stuk beter zijn voor het milieu. Dus wat wil je nog meer?

Er zijn verschillende inbouwspots te vinden op het internet. Voor iedere ruimte in het huis kun je wel led inbouwspots vinden. Voor de badkamer heb je vaak extra speciale led inbouwspots nodig. Dit heeft te maken met het feit dat de badkamer een vochtige kamer in het huis is en we het hier wel hebben over elektriciteit. Vocht en elektriciteit gaan over het algemeen niet zo goed samen en dus is het belangrijk om led inbouwspots voor de badkamer aan te schaffen. Deze inbouwspots zijn bestand tegen vocht.

 Aan de IP waarde kun je zien in hoeverre de inbouwspots bestand zijn tegen water. De zogenaamde IP44 kan wel tegen vocht en druppels water, en zijn dus uitermate geschikt voor in de badkamer. Je hebt verschillende soorten led inbouwspots voor in de badkamer, bijvoorbeeld leds die je kunt dimmen. Hiermee kun je iedere keer weer een andere sfeer creëren. Het ouderwetse idee dat je met led alleen meer fel licht hebt, gaat vandaag de dag niet meer op. Alle led inbouwspots op onze website hebben een kelvin waarde van 2700 wat inhoud dat de spots een mooie warme kleur licht afgeven waardoor het ook met led verlichting mogelijk is om een mooie sfeer in uw badkamer te creeren. Wil je de inbouwspots via een betrouwbare website kopen, koop ze dan hier op deze website, je bent dan verzekerd van kwaliteit en een soepele en goede service.
 

Betaalmogelijkheden

  • Gratis verzending v.a. € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Voor 21.00 besteld, morgen nog (thuis)bezorgd
  • Garantie 3 jaar


© Copyright 2019 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW -