Login
Home / Per ruimte / LED inbouwspots badkamer / LED inbouwspots badkamer IP44

LED inbouwspots badkamer IP44

Tevreden klanten door betrouwbare service
Gratis verzending va. €50 NL & BE Voor 21:00u besteld, morgen in huis 3 jaar garantie

Inbouwspots IP44

IP44 LED inbouwspots zijn perfect voor de badkamer, omdat deze spots bestand zijn tegen water. Wilt u meer weten over led badkamerverlichting en IP-waardes? Lees dan verder en leer hoe u de beste verlichting voor in uw badkamer kunt uitkiezen. 
Bezig met laden...

Wat is de IP-waarde?


U zult merken dat er bij led inbouwspots vaak de letters IP worden genoemd, gevolgd door een getal van twee cijfers. Maar wat houdt dit nu precies in? Een IP-waarde geeft aan in hoeverre de led inbouwspots tegen water en stof van buitenaf kunnen. Het eerste getal achter de letters IP staat voor de bescherming tegen stof, het tweede getal staat voor de mate van waterdichtheid. Bij het plaatsen van led inbouwspots in de badkamer, speelt dus voornamelijk het tweede getal een rol. Dit zijn de meest voorkomende IP-waardes die een rol spelen bij het plaatsen van led verlichting in de badkamer:
  • IP21: Drupwaterdichte led inbouwspots. Er moet niet te veel water bijkomen, want dan kunnen de lampen kapotgaan. 
  • IP44: Spatwaterdichte led inbouwspots. Deze kunnen tegen een aantal druppels water en condens, maar moeten niet in het water worden ondergedompeld.
  • IP67: Stofdichte led inbouwspots, die ook goed bestand zijn tegen water. Deze spots kunnen tot wel 30 minuten ondergedompeld worden in water zonder stuk te gaan.

Waar plaatst u led inbouwspots van IP44?

Led inbouwspots met een IP-waarde van 44 kunnen dus prima in de badkamer geplaatst worden, omdat ze best wel tegen wat druppels kunnen. Ook condens is voor deze spots geen probleem. Wel dient er te worden opgepast dat er ook weer niet te veel water over de inbouwspots heen golft, omdat ze niet volledig waterdicht zijn. Geschikte plaatsen in de badkamer om deze spots te plaatsen, zijn dus boven de wasbak en boven en naast het bad en de douche (met enige ruimte ertussen, omdat u natuurlijk niet wilt dat er water uit het bad of de douche per ongeluk over de spots heen kan komen).  Led inbouwspots IP44 zijn ook geschikt om buiten te plaatsen, bijvoorbeeld onder een afdak, de veranda of de carport. 

Voordelen van led inbouwspots in de badkamer

Elke ruimte in uw huis verdient een goede verlichting, en zo ook de badkamer. Door te kiezen voor spatwaterdichte led inbouwspots, zorgt u voor een veilige, duurzame verlichting in uw badkamer. Led inbouwspots zijn extreem zuinig in hun stroomverbruik in vergelijking met andere vormen van verlichting, en dit zorgt er ook voor dat ze minder warm worden. Dit zorgt voor extra veiligheid bij gebruik in vochtige omgevingen, zoals in de badkamer. Daarnaast produceren led inbouwspots een heldere verlichting, waarbij u ’s ochtends lekker wakker kunt worden en u klaar kunt maken voor de dag. ’s Avonds kunt u de inbouwspots gebruiken voor een heerlijk ontspannen douche of bad, door de spots bijvoorbeeld te dimmen. 

Soorten led inbouwspots IP44

Er zijn verschillende soorten led inbouwspots IP44 waar u uit kunt kiezen. Zo zijn er allerlei kleuren, vormen en maten, zodat u uw inbouwspots altijd kunt laten aansluiten bij het interieur van uw badkamer. Ook kunt u kiezen voor dimbare IP44 inbouwspots. Als u ’s avonds een ontspannen douche of bad wilt nemen, kunt u ervoor kiezen om het licht van deze spots te dimmen. Zo kunt u genieten van een heerlijke warm witte verlichting, om echt tot rust te komen. Wanneer u zich ’s ochtends klaar moet maken voor een nieuwe dag, kunt u de verlichting weer wat feller maken, zodat u lekker wakker kunt worden en precies kunt zien hoe u eruitziet in de spiegel. 

Badkamerverlichting IP44 bestellen bij Ledinbouwspotsleds.nl

Alle vormen en maten badkamerverlichting met een IP-waarde van 44 zijn eenvoudig te bestellen uit het assortiment van Ledinbouwspotsleds.nl. Hebt u nog vragen over deze waterdichte inbouwspots? Dan kunt u deze gerust aan ons stellen. Op het gebied van led inbouwspots willen we maar al te graag dat u de juiste keuze maakt voor in uw woning, zodat u hier nog jarenlang van kunt profiteren.
 

Betaalmogelijkheden

  • Gratis verzending v.a. € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Voor 21.00 besteld, morgen nog (thuis)bezorgd
  • Garantie 3 jaar


© Copyright 2019 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW -