phone
Heeft u vragen? Bereikbaar van 8:00 tot 20:00
0541 - 8569 84
Toon Filters
toepassen
Home / Per ruimte / LED Inbouwspots buiten

LED Inbouwspots buiten

Tevreden klanten door betrouwbare service
Gratis verzending va. €75 NL & BE Voor 21:00u besteld, morgen in huis 3 jaar garantie

Led inbouwspots buiten

Veel mensen maken al gebruik van led inbouwspots in hun huis, maar wist u dat deze lampen ook uitstekend te gebruiken zijn voor buiten? Van het tuinpad tot de veranda en van oriëntatieverlichting tot sfeerverlichting, led inbouwspots zijn op allerlei manieren toe te passen voor gebruik buitenshuis.Toepassingen voor led inbouwspots buiten

Er zijn allerlei verschillende led inbouwspots die u buiten kunt toepassen voor verschillende doeleinden. Ten eerste kunt u de led inbouwspots natuurlijk gebruiken om uw balkon, veranda of terras te verlichten. Zo kunt u op zwoele zomeravonden nog lekker lang in de tuin blijven zitten met een gezelschap en een glaasje wijn, of een goed boek. Door led inbouwspots te plaatsen bij uw zitplaatsen voor buiten, kunt u lekker lang buiten blijven zitten, zelfs als het al donker wordt. Kies voor dimbare of gekleurde buitenverlichting om extra sfeer aan te brengen in uw tuin. Ook kunt u variëren met vloerspots in de veranda, of juist muurspots in uw huis, voor een unieke verlichting op uw zitplaats voor buiten.
Ten tweede kunt u led inbouwspots buiten gebruiken voor het verlichten van de objecten in uw tuin waar u het meest trots op bent. Hebt u bijvoorbeeld een mooi beeld, een fontein of een bed met planten dat u mooi vindt, dan kunt u sfeerverlichting in de tuin aanbrengen om deze objecten extra uit te lichten.  U kunt bijvoorbeeld kiezen voor kantelbare led inbouwspots die u in de grond plaatst, en vervolgens op het object waar u de aandacht op wilt leggen richt. Dit zorgt voor een mooi effect, waardoor uw tuin er prachtig uit zal komen te zien. 
Ten derde kunt u led inbouwspots buiten gebruiken als oriëntatieverlichting. Als u ’s avonds in het donker thuiskomt, wilt u natuurlijk zonder problemen de deur kunnen vinden. U kunt daarom kiezen voor led inbouwspots in de muur bij de deur, of voor vloerspots aan weerszijden van het tuinpad, zodat u goed kunt zien waar u loopt. 

Waar u op moet letten bij het aanschaffen van led inbouwspots voor buiten

Het meest belangrijke om op te letten bij het aanschaffen van led inbouwspots voor buiten, is dat ze bestand zijn tegen alle soorten weersomstandigheden. Regen, wind of sneeuw, uw buitenverlichting moet er tegen kunnen om altijd goed te kunnen blijven werken. Daarom raden we u aan om te kiezen voor waterdichte led inbouwspots. Deze kunt u herkennen aan de IP-waarde: de letters IP met daarachter een getal. Het getal staat voor de mate van waterdichtheid. Voor buitengebruik kunt u het best kiezen voor led inbouwspots van IP68. Deze zijn goed waterdicht, en zullen dus niet kapot gaan tijdens een zware regen- of sneeuwbui. 

Accessoires voor led buitenverlichting

Ook bij led inbouwspots voor buiten kunt u kiezen voor verschillende soorten accessoires die u nog meer kunnen laten profiteren van uw buitenverlichting. Denk bijvoorbeeld aan lichtsensors waardoor de lampen automatisch aangaan wanneer u uw terrein op loopt. Zo kunt u de deur altijd goed vinden, ook in het donker. Ook is het aan te raden om te kiezen voor een dimmer in combinatie met dimbare led inbouwspots voor buiten. Hiermee kunt u de verlichting minder fel maken, wat zorgt voor een sfeervol effect in de tuin. Zo kunt u nog vele avonden buiten zitten met een gezellige sfeer. 

Led inbouwspots voor buiten bestellen bij Ledinbouwspotsleds.nl

Bij Ledinbouwspotsled.nl bieden we een uitgebreid assortiment aan weersbestendige inbouwspots voor al uw verlichting buitenshuis. Hiermee komt u op sfeervolle wijze de zomermaanden wel door. Wilt u meer weten over led inbouwspots voor buiten? Stel ons gerust uw vraag, en wij helpen u verder!


Gratis verzending va. € 75 NL & BE & DE
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
3 jaar garantie
keyboard_arrow_up