Zwarte spots

Zwarte spots

Filteren
Pagina
per pagina
Filteren
Pagina
per pagina

Zwarte spots als stijlvolle verlichting

Wil jij nieuwe verlichting in jouw huis en een keer wat anders? Of heb je een hele strakke industriële inrichting en ben je op zoek naar daarbij passende led lampen? Ga voor zwarte spots. Kies voor ronde inbouwspots of ga voor meer opvallend en eigenwijs met zwarte spotjes vierkant opbouw. Wil jij ook stijlvolle verlichting aan het plafond of aan de muur met zwarte spots?

Duurzame led verlichting

Het plaatsen van led verlichting in jouw woning heeft meerdere voordelen. Led is namelijk duurzaam, verbruikt minder stroom dan conventionele vormen van verlichting en led verlichting gaat ook nog eens veel langer mee. De kosten die je betaalt voor led spots en je dus eigenlijk investeert, worden lang en breed terugbetaald. Daarbij is spotverlichting een van de mooiste vormen van verlichting die je in je huis kunt plaatsen. Het geeft helder en stralend licht. Deze verlichting kun je niet alleen als basisverlichting voor de gehele woning gebruiken, maar ook als sfeer- en accentverlichting.

Led spots

Heb jij de ruimte om verlichting te installeren, dan kun je gaan voor led inbouwspots. Deze led inbouwspots worden doorgaans in een verlaagd plafond gemonteerd. Soms worden ze ook in een koof of nis geplaatst. Daarvoor worden meestal mini led inbouwspots gebruikt. Indien je inbouwspots in je plafond wilt, is het belangrijk dat er voldoende ruimte is om het plafond te verlagen. Wanneer je niet de mogelijkheid hebt om het plafond te verlagen, dan kun je kijken naar led inbouwspots met een lage inbouwdiepte of gaan voor led opbouwspots. Ook is het een optie om de spots niet aan het plafond te plaatsen, maar aan de muur. Dan kun je gaan voor led wandlampen.

Verschillende led spots

In de meeste woningen en tuinen speelt verlichting een belangrijke rol. Daarom is het ook goed om bij het kiezen van jouw spots dit weloverwogen te doen. Zo kun je rekening houden met de look & feel van jouw interieur en zo bepalen of led spots al dan niet gaan passen. Met de juiste led spots breng je de juiste sfeer in huis of in je tuin. Ga jij voor klassiek of juist modern? Welke kleur heeft je voorkeur en voor welke vorm ga jij? Ga je voor onopvallende witte trimless inbouwspots of voor vierkante inbouwspots? Kies je voor opbouw spots vierkant zwart of toch voor grijze wandlampen? Kies de led spots die passen bij jou en jouw smaak en interieur.

Zwarte spots 

Past zwart bij jou en in jouw interieur. Wat een goede keuze! Met spots zwart kies je voor zowel klassiek als modern, maar ook voor opvallend, uitdagend en een tikkeltje eigenwijs. Zwart lijkt misschien een beetje te gek, maar spots in de kleur zwart kunnen eigenlijk heel goed in verschillende interieurs. Denk aan een Scandinavische of industriële inrichting. Maar ook in kleinere ruimtes, zoals de badkamer of het toilet, kunnen zwarte spots een echte eyecatcher zijn. In de kleur zwart zijn er meer dan genoeg led spots verkrijgbaar. Zo kun je voor zwarte vierkante spots gaan, maar ook voor ronde zwarte opbouwspots of zwarte wandlampen

Draaibare en kantelbare zwarte spots

In onze webshop hebben we in ons aanbod aan zwarte spots vele mogelijkheden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld ook draaibare en kantelbare spots. Deze draaibare en kantelbare zwarte spots kunnen heel handig zijn als jij bijvoorbeeld de lichtbundel op een bepaald object of een specifieke plek in huis of in de tuin wilt laten schijnen. Denk aan een foto of schilderij aan de muur. Of draai en kantel je spot zo dat je net wat beter licht hebt bij dat hoekje op de bank, zodat je goed kunt lezen of handwerken.

En kies je voor een wandspot, dan kun je de lichtbundel van deze spot ook zelf regelen door de up & down mogelijkheden.

Dimbare zwarte spots

Naast dat je kunt bepalen welke richting het licht van je zwart led spots naartoe richt met de draaibare en kantelbare spots, kun je bij een aantal glanzend en mat zwarte inbouwspots ook de intensiteit van het licht bepalen. Met een led dimmer kun je zo meer sfeer en gezelligheid in je ruimte aanbrengen. Bepaal hoe licht of hoe fel het licht straalt. De ene keer wil je immers zacht licht om bij te ontspannen en de andere keer wil je wat harder licht om goed te kunnen zien en je ding te kunnen doen. Dus dan is het fijn dat je het zelf kunt regelen.

Lichtkleuren zwarte spots

Naast dat je kunt kiezen voor verschillende vormen en afmetingen zwarte spots, kun je ook zelf bepalen welke lichtkleur je graag wilt voor jouw zwarte spots. Afhankelijk van de ruimte, maar ook van je persoonlijke smaak, kun je kiezen voor led verlichting met koel wit licht of extra warm wit licht. Hoe warmer het licht, hoe meer sfeer je creëert en het gezelliger oogt. Wil je ook de kleurtemperatuur kunnen bepalen en kunnen veranderen? Dan kun je ook bij de zwarte spots gaan voor Dim to Warm. Bij een normale led inbouwspot dim je de intensiteit van het licht. Bij een Dim to Warm verander je daarbij ook de lichtkleur.

Zwarte spots GU10 

Indien je voor zwarte spots gaat, kun je bij Ledinbouwspotsleds.nl ook kiezen voor een GU10 fitting. Deze GU10 led spots van het merk Philips hebben geen externe transformator (trafo) nodig om licht te kunnen geven. Normale led spots werken op 12 volt, terwijl er uit het stopcontact een netspanning van 230 volt komt. Door deze trafo wordt de spanning omgezet van 230 naar 12 volt. Maar bij GU10 led spots is er geen trafo nodig en kunnen deze spots direct en zonder problemen op het stroomnet aangesloten worden.

Zwarte Philips Hue spots

Wil jij graag zwarte spots, maar vind je dat reguliere spots te saai of vind je dat deze te weinig mogelijkheden hebben? Heb je wel eens gedacht aan slimme verlichting, zoals Philips Hue inbouwspots? Met slimme verlichting kun je bijna oneindig veel lichtkleuren creëren. Daarnaast is deze verlichting ook nog eens op afstand te bedienen met bijvoorbeeld je smartphone. De spots van Philips Hue zijn daarbij ook nog dimbaar. Zo kun je naast alle lichtkleuren ook nog eens de lichtsterkte aanpassen aan je stemming. Op deze manier creëer jij helemaal jouw eigen moment!

Toepassingen zwarte spots

Waar wil jij jouw zwarte spots plaatsen? Wil je ze in huis of buiten plaatsen? En in welke ruimte? Nadat je bepaalt hebt waar je de spots wilt hebben, kun je kijken welke IP waarde je nodig hebt, zodat je spotjes veilig kunnen hangen. Zo kun je in de slaapkamer en woonkamer een andere IP waarde voor je zwarte spots gebruiken dan voor je led verlichting in de badkamer of buiten. Indien je je zwarte spots in een vochtige of natte ruimte wilt hebben, dan is het belangrijk om goed voorbereid te zijn en veiligheid voorop te stellen door te kiezen voor spots met een IP waarde IP44 of IP65.

Jouw zwarte spots kopen

In onze webshop bieden we een divers aanbod aan zwarte spots aan. Zo is er vast een spot waar jij een goed gevoel bij krijgt en die past bij de eisen die je hebt.

Wil je graag meer weten over inbouwspots of heb je vragen over led verlichting? Wij staan voor je klaar voor het juiste advies.

© Copyright 2024 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW
  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact
  • Apple Pay
  • Google Pay
Scroll to top