Heeft u vragen? Bereikbaar van 8:00 tot 20:00 0541 - 8569 84
Home / Led inbouwspots voor in de slaapkamer of woonkamer

Alle inbouwspots uit onze webshop ondergaan een kwaliteits keuring voordat ze worden verkocht. De inbouwspots uit onze web winkel worden door onze leverancier stuk voor stuk onderworpen aan een kwaliteits keuring dat wil zeggen dat elke led spot op diverse punten wordt gekeurd. Het begint allemaal met de driver, dit is het stukje elektronica wat ervoor zorgt dat de inbouwspots led dimbaar zijn en dat de stroom wordt omgezet van 230 volt naar 12 volt. De driver is een belangrijk onderdeel van de inbouwspots. Een degelijke driver is van belang voor de levensduur van de led spots. Geen enkele led inbouwspot werk zonder driver. Alle inbouw led spots uit onze web winkel worden geleverd met een gratis driver zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. Een belangrijk onderdeel van de driver is dat deze ervoor zorgt dat u led inbouwspot dimbaar zijn. Dit geeft nogal een problemen met led verlichting, een veel gehoord probleem is dat led inbouw lampen niet goed dimmen. Om deze problemen te voorkomen en ervoor te zorgen dat uw led inbouwspotjes traploos dimmen is het van de belang dat de led spots over een goede driver beschikken en een goede dimmer. Alle inbouw spots op uit onze web winkel zijn hierop getest. Koopt u een inbouw led spot uit onze web shop met een dimmer dan kunt u ervan uitgaan dat deze perfect op elkaar zijn afgestemd en dat uw led inbouw spotjes traploos dimmen. Alle inbouw led spots zijn op onze dimmers door ons getest.
 

De gebruikte Cree chip is een belangrijk onderdeel van de inbouwspotjesEen inbouw led spot wordt aangestuurd door een chip, deze chip zorgt ervoor dat er een mooi extra warm wit licht ontstaat wat een mooie sfeer geeft. De Cree led chip beschikt over deze kwaliteiten. De inbouwspots uit onze web winkel hebben allemaal een Cree led chip en dat staat garant voor een stukje kwaliteit. De chip is wat duurder maar zorgt ook voor een veel langere levensduur van de inbouwspots en zorgt ervoor dat de led spots ook naar jaren lang gebruik nog steeds dezelfde lichtkleur af geven van 2700 kelvin en ook na jaren nog steeds even veel licht geven namelijk ongeveer 300 lumen. Bij halogeen spotjes ziet men vaak dat de licht sterkte al na ongeveer 2000 uur sterk afneemt en de lichtkleur veranderd en na 3000 uur is de halogeen spot aan het einde van de levensduur. Led inbouwspots gaan vele malen langer mee en wel tot 50.000 uur zonder kleur verandering en zonder licht verlies. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van een Cree led chip. U kunt hier meer lezen over de fabrikant van de Cree led chip.

Het materiaal van onze inbouwspots zorgt voor een langere levensduurZo af en toe zien wij inbouw lampen die voor een koopje worden aangeboden en dat heeft ons van ledinbouwspotsleds.nl nieuwsgierig gemaakt. Wij zijn overgegaan tot aankoop van deze inbouw led spots en hebben deze spots voor u getest en als zo vaak blijkt goedkoop maar weer eens duurkoop te zijn. Het materiaal van deze inbouw spots is van een soort blik en niet van aluminium wat ervoor zorgt dat de inbouw led spots kwetsbaar zijn en al snel gaan roesten. De inbouwspots uit onze webwinkel zijn allemaal van aluminium wat ervoor zorgt dat ze roestvrij zijn en van een degelijke zware kwaliteit. Verder zijn de led chip van deze inbouwspots van een veel mindere kwaliteit en dus ook een stuk goedkoper wat het weer mogelijk maakt om deze led spots voor een koopje aan te bieden op internet. Laat u echter niet misleiden u zult namelijk zien dat de spots door de slechte led chip veel minder lang mee gaan, na een aantal maanden al minder licht geven en ook veel meer stroom verbruiken dan de led inbouwspots uit onze web winkel. De inbouwspots van 3 watt uit onze webshop verbruiken ook daadwerkelijk 3 watt per uur en geven een lichtopbrengst van 300 lumen wat vergelijkbaar is met ongeveer 50 watt. Bij de mindere led inbouwspotjes zult u zien dat ze ongeveer 10 watt verbruiken en ook nog eens stukken minder licht geven en de levensduur van deze inbouwspots is veel minder lang. Ons advies is dan ook als u toch over wilt stappen op led doe het dan goed en ga voor een degelijke kwaliteit dan bent u 20 jaar lang gegarandeerd van een laag stroom gebruik en van een oer degelijke kwaliteit inbouw led spots een eenmalige investering die ervoor zorgt dat u er geen omkijken meer naar heeft.
      31-10-2016 12:13     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.