phone
Heeft u vragen? Bereikbaar van 8:00 tot 20:00
0541 - 8569 84
Toon Filters
toepassen
Home / LED Inbouwspots / LED inbouwspots dimbaar 230v

LED inbouwspots dimbaar 230v

Tevreden klanten door betrouwbare service
Gratis verzending va. €75 NL & BE Voor 21:00u besteld, morgen in huis 3 jaar garantie

LED inbouwspots dimbaar 230v zonder trafo!

Deze LED inbouwspots 230v zijn spatwaterdicht en dimbaar, wat ze voor veel plaatsen in en om het huis geschikt maakt. Ook kunnen ze rechtstreeks aangesloten worden op 230 volt zonder dat u daar een transformator voor hoeft te plaatsen. Daarnaast neemt dit type LED inbouwspots weinig ruimte in beslag met een inbouwdiepte van 23mm.
Bezig met laden...

Lage kosten LED  

LED lampjes zijn heel zuinig in vergelijking met andere soorten lampen. Zo verbruikt LED slechts rond de 15% energie in vergelijking met een ouderwetse gloeilamp en 21% van de iets zuiniger te noemen halogeenlamp. Het verschil met de spaarlamp is kleiner, maar nog steeds is daar rendement te behalen. Ook straalt de LED lamp meteen en op volle kracht licht uit. 
 

LED inbouwspots 230v en stroom 

Led inbouwspots 230v kunnen direct aangesloten worden op het 230 volt stroompunt in uw plafond. Daar heeft u dus geen transformator voor nodig. Dat scheelt aanzienlijk in de inbouwdiepte: die is slechts 23mm. U hoeft dus niet veel aan plafondhoogte in te leveren. 
 

Spatwaterdichte LED inbouwspots 

Onze LED inbouwspots 230v zijn spatwaterdicht. Dat betekent dat ze voornamelijk bedoeld zijn voor droge ruimtes. Denk aan uw woon- of slaapkamer of in de keuken. Maar ook voor de carport zijn ze heel geschikt. In de badkamer kunnen ze echter niet geplaatst worden door het hoge voltage. Bekijk hier ons assortiment LED inbouwspots voor in de badkamer.
 

LED inbouwspots 230v dimmen 

Het is tegenwoordig een stuk makkelijker om LED verlichting te dimmen en vele LED lampjes zijn hier dan ook geschikt voor. Hoewel dit niet voor alle LED inbouwspots 230v geldt, zijn de onze wel dimbaar. Daar heeft u geen speciale dimmer voor nodig, een standaard versie is voldoende. 

Het is echter wel belangrijk dat u altijd controleert of de LED lampjes die u wilt gebruiken ook werkelijk geschikt zijn om te dimmen. Dit moet op de verpakking duidelijk vermeld staan en is nog steeds niet altijd het geval. 
 

Verschil LED inbouwspots 12v en 230v 

Zowel 12v als 230v led inbouwspots werken met een ingebouwde gelijkrichter. Deze zet de wisselspanning van de transformator van de oude halogeenspots om naar gelijkspanning. Hiervoor wordt een diode gebruikt, die ook in LED lampjes zelf zit. Deze diode verlaagt de spanning. Wat echter verschilt bij 230v LED inbouwspots, is dat deze een interne driver hebben. 
 


Gratis verzending va. € 75 NL & BE & DE
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
3 jaar garantie
keyboard_arrow_up