phone
Heeft u vragen? Bereikbaar van 8:00 tot 20:00
0541 - 8569 84
Toon Filters
toepassen
Home / LED Inbouwspots / Led inbouwspots dimbaar

Led inbouwspots dimbaar

Tevreden klanten door betrouwbare service
Gratis verzending va. €75 NL & BE Voor 21:00u besteld, morgen in huis 3 jaar garantie

Dimbare led inbouwspots

Als u op zoek gaat naar nieuwe led spots voor in uw huis, komt u al snel de term ‘dimbaar’ of ‘niet dimbaar’ tegen. Als led inbouwspots dimbaar zijn, kunt u met behulp van een LED dimmer de intensiteit van het licht handmatig instellen. Hoe werkt dit precies, en wat zijn de voordelen van dimbare led inbouwspots? U leest het hieronder.

Bezig met laden...

Hoe werken dimbare led spots?

Niet iedere led inbouwspot is dimbaar, en van de buitenkant is niet te onderscheiden of een lamp dimbaar is of niet. Het verschil zit hem namelijk in de driver, een chip die aan de binnenkant van de lampen zit en die ervoor zorgt dat het hoge voltage van een stopcontact wordt omgezet tot de lage hoeveelheid spanning die de led spots nodig hebben. Als de driver dimbaar is, kan deze worden aangesloten op een LED dimmer. Na de installatie kunt u dan met behulp van een draaiknop de intensiteit van het licht naar uw wens instellen. Wilt u een boek lezen, klussen of huishoudelijke taken doen, zoals strijken? Dan kunt u de knop helemaal opendraaien, waardoor de led spots een maximale verlichting geven, waar u goed bij kunt werken. Bent u echter toe aan wat meer ontspanning, en wilt u wat sfeerverlichting aanbrengen in uw huis? In dit geval draait u aan de knop om de intensiteit van het licht te verlagen, wat zorgt voor een gezellige en intieme sfeer.

Voordelen van dimbare led inbouwspots

Over het algemeen raden we altijd aan om te kiezen voor dimbare led spots ten opzichte van niet dimbare, vanwege de voordelen die het met zich meebrengt. Het meest belangrijke voordeel is natuurlijk dat u zelf de sfeer in huis kunt bepalen, door de intensiteit van het licht traploos te versterken of te verzwakken. Ten tweede kan het dimmen van uw spots ook stroom besparen: hoe lager de intensiteit van het licht, des te minder stroom er natuurlijk nodig is om de spots te laten branden. Dit is goed voor het milieu – nog beter dan het gebruik van led spots zelf al is – en daarmee uiteraard ook goed voor uw eigen portemonnee. Ook wanneer u denkt dat u geen gebruik zult gaan maken van de dimmer, raden we u toch aan om te kiezen voor dimbare spots. Het kan namelijk heel goed zijn dat u de voordelen ervan gaat inzien, en zo niet, dan kunt u er altijd nog voor kiezen om het licht altijd op vol vermogen te laten branden. Er zijn geen nadelen verbonden aan dimbare led inbouwspots!

Dimbare led spots bestellen bij Ledinbouwspotsleds.nl

Het is dus altijd aan te raden om te kiezen voor dimbare led spots in plaats van niet dimbare. Voor de beste dimbare led spots van de hoogste kwaliteit kunt u natuurlijk altijd terecht bij Ledinbouwspotsleds.nl! Neem een kijkje in het assortiment, en bestel bij ons uw nieuwste led spots voor een moderne, maar ook zeer gezellige sfeer in uw woning. Hebt u nog vragen over dimbare spots? Neem dan contact met ons op! 


Gratis verzending va. € 75 NL & BE & DE
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
3 jaar garantie
keyboard_arrow_up