Plafond inbouwspots

Plafond inbouwspots

Filteren
Pagina
per pagina
Filteren
Pagina
per pagina

Plafond inbouwspots zijn veelzijdige led spots

Wil jij een keer nieuwe verlichting en wil je milieuvriendelijke en duurzame led verlichting?

Dan is led verlichting plafond opbouw een goede keuze. Wil je liever dat de spotjes in je plafond zitten? Ga dan niet voor spotjes plafond opbouw, maar kies voor plafond spotjes inbouw. Bij Ledinbouwspotsleds.nl ben je zeker aan het juiste adres voor led verlichting plafond inbouw. Het aanbod is breed en zo zijn er vast en zeker wel een inbouw plafondspots te vinden die passen bij jouw interieur en jouw smaak. Ga ook voor de veelzijdigheid van plafond inbouwspots led.

Plafondspots

Met plafondspots bedoelen we spotjes die in of op het plafond bevestigd worden. Het licht komt zo van boven en geeft op deze manier anders licht dan bijvoorbeeld wandlampen of spotjes die je in een nis of koof plaatst. Met plafondspots kun je eenvoudig, maar goed een hele ruimte verlichten. Daarnaast kun je ook bij de meeste plafondspots de lichtbundel regelen om zo een bepaalde richting op te schijnen. In het aanbod van plafondspots kun je kiezen voor spotjes inbouwen in het plafond of je kiest de wat makkelijkere weg en gaat voor opbouw plafondlampen. Ga jij voor inbouw of opbouw plafondspots led?

Duurzame led plafondspots

Het plaatsen van led plafondspots in jouw woning heeft meerdere voordelen. Led verlichting is namelijk duurzaam, verbruikt minder stroom dan conventionele verlichting en led verlichting gaat ook nog eens veel langer mee. De kosten die je betaalt voor led spots en je dus investeert, worden lang en breed terugbetaald. Daarbij is spotverlichting een van de mooiste vormen van verlichting die je in je huis kunt plaatsen. Deze verlichting kun je niet alleen als basisverlichting voor de gehele woning gebruiken, maar ook als sfeer- en accentverlichting. 

Plafond inbouwspots

Plafond inbouwspots zijn spotjes die in het plafond gemonteerd wordt. Hierbij is het vooraf belangrijk te weten voor iedere ruimte in huis of er boven het plafond genoeg plaats is om de inbouwspots te plaatsen. Indien het plafond nog niet laag genoeg is, dan moet er gekeken worden of het plafond verlaagd kan worden voor ingebouwde plafondverlichting. Indien je niet voldoende ruimte hebt voor inbouw plafondspots led, dan zijn er ook eventueel inbouwspots voor een lage inbouwdiepte. Indien inbouwspots spotjes in het plafond helemaal geen optie zijn, maar je wilt wel het gemak van spots, ga dan voor plafond opbouwspots.

Verschillende plafond inbouwspots 

Of je nu gaat voor inbouwspots in het plafond van woonkamer, de keuken of de badkamer, je wilt ingebouwde plafondspots die passen bij het interieur van die ruimte. Maar goed dat onze led inbouwspots heel divers zijn en je eigenlijk alle kanten op kunt. Zo zijn er bijna altijd wel een geschikte plafondspots inbouw led die naar jouw zin in. Ga je voor witte of zwarte spots? Of wil je liever messing of chroom? Wil je ronde of vierkante led plafondlampen of wil je graag dimbare led inbouwspots met een led driver en een led dimmer?  

Plafond inbouwspots met lage inbouwdiepte

Wanneer jij plafond inbouwspots wilt in je huis of misschien wel op je kantoor, dan is het in de meeste gevallen nodig om je plafond te verlagen. Dit geeft je de ruimte om de spots mooi weg te werken. Indien er geen mogelijkheid is om het plafond voldoende te verlagen voor reguliere inbouwspots en je wilt ook liever geen opbouwspots, dan zijn led spotjes voor een lage inbouwdiepte een goede keuze! Deze spots zijn minder hoog en hebben minder ruimte nodig om weggewerkt te worden. Daardoor zijn ze dus eenvoudig in lage plafonds te plaatsen en zorgen daarnaast altijd voor voldoende licht.

Deze platte inbouwspots led 12v zijn er al vanaf 15 mm. Voor 12 volt spots heb je een kleine transformator nodig (wordt meegeleverd) die je naast de led platte spot in het verlaagde plafond plaatst. 

Mini plafond inbouwspots 

Er zijn vele plafond inbouwspots in verschillende kleuren, vormen en afmetingen. Kijkend naar het laatste, kun je rekening houden met de grootte van het armatuur, maar ook met de inbouwdiepte en zaagmaat van de spot. De zaagmaat van de meeste reguliere plafond inbouwspots gaat van circa 41 mm tot wel 124 mm. De inbouwdiepte gaat van ca. 15 tot 50 mm. Bij mini inbouwspots pak je de spots met een zaagmaat tussen de 41-50 mm en met een inbouwdiepte van maximaal 25 mm. Doordat deze spots minimalistisch zijn en weinig ruimte in beslag nemen, worden ze vaak gebruikt in het lichtplan van wat kleinere ruimtes.

Dimbare plafond inbouwspots

Wanneer jij voor plafondspots inbouw led dimbaar gaat, kun je veel sfeer in in huis creëren. Met inbouwspots plafond led dimbaar kun je zelf de intensiteit van het licht bepalen. Afhankelijk van het moment, de stemming en wat je aan het doen bent, kies je het licht dat daarbij past. Soms wil je wat feller licht en soms wil je juist wat zachter licht. Het is aan jou, want je regelt het eenvoudig met een led dimmer bij je dimbare plafond inbouwspots.

Draaibare en kantelbare plafond inbouwspots

Vind je het fijn dat je naast dat je inbouwspot dimbaar is en je de intensiteit van het licht kunt bepalen, ook nog eens de richting van de lichtbundel kunnen regelen? Dat kan met een draaibare en kantelbare plafond inbouwspot. De behuizing van de ingebouwde led lamp kun je dan draaien en kantelen. Je richt de spots dan eenvoudig op het punt waar je de verlichting wilt hebben. Zo kun je eenvoudig een object of plek extra belichten. Denk aan dat schilderij, die plant of je leeshoek. Ook kun je ervoor kiezen dat de lichtbundel juist niet in je ogen schijnt of irritant weerkaatst.

Lichtkleuren plafond inbouwspots

Als je kiest voor plafond inbouwspots is het fijn dat je ook nog eens kunt bepalen welk soort licht je wilt dat jouw led spots geeft. Bepaal wat jij mooi vindt, maar ook wat past in de ruimte waar je de spots wilt plaatsen. Ga je voor koel wit licht of houd je van meer sfeer en ga je daarom voor een inbouwspot warm wit licht? Ook kun je nog kiezen voor led inbouwspots Dim to Warm. Met deze verlichting creëer je in iedere situatie sfeer, aangezien je de kleurtemperatuur naar wens kunt veranderen. Bij een normale led inbouwspot dim je de intensiteit van het licht, maar bij Dim to Warm verander je ook de lichtkleur.

Slimme plafond inbouwspots 

Wil jij liever geen reguliere led plafond inbouwspots, maar wil jij heel graag slimme verlichting? In onze webshop hebben we ook plafond inbouwspots van Philips Hue. Met deze slimme verlichting kun je bijna oneindig veel lichtkleuren creëren en kun je ook nog eens de verlichting op afstand bedienen met bijvoorbeeld je mobiele telefoon. In het aanbod van Philips Hue inbouwspots kun je kiezen voor color of ambiance en tevens zijn de plafond inbouwspots van Philips Hue dimbaar. Zo kun je altijd de lichtkleur en lichtsterkte kiezen waar jij je op dat moment goed bij voelt.

Toepassingen plafond inbouwspots

Als jij kiest voor plafond inbouwspots, is het belangrijk te weten op welke plek je de spots wilt installeren. Want naast dat je graag wilt dat de spotjes mooi zijn en passen bij je interieur, wil je ook dat de spotjes geschikt zijn en veilig hangen. Het is hierbij belangrijk om naar de IP waarde van de spot te kijken. Zo kun je in de woonkamer en slaapkamer een andere IP waarde voor je spotjes gebruiken dan die je voor je inbouwspots in de badkamer of keuken nodig hebt. Lees voor meer informatie ook onze blog over IP waarde.

Complete sets plafond inbouwspots

Wil jij voor jouw lichtplan meerdere plafond inbouwspots aanschaffen, dan is het handig om meteen een complete set met dezelfde spotjes te kopen. Bij Ledinbouwspotsleds.nl kun je kiezen uit diverse sets plafond inbouwspots. Iedere set wordt geleverd met bedrading, een driver (transformator) en een verdeelblok. Zo kun je snel je spotjes installeren en genieten van je verlichting. Daarbij zijn complete sets meestal ook nog eens voordeliger dan als je alle onderdelen los koopt. Ideaal en erg handig.

Veelzijdige plafond inbouwspots aanschaffen

Omdat plafond inbouwspots altijd en overal kunnen, zijn deze veelzijdige led spots favoriet. En zo is er ongetwijfeld ook een plafond inbouwspot waar jij enthousiast van wordt en past in jouw lichtplan. Maak een weloverwogen keuze, zodat jij lang van jouw nieuwe led verlichting kunt genieten.

Mocht je advies willen of heb je vragen over onze spots, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder, zodat jij snel kunt genieten van jouw plafond inbouwspots.

© Copyright 2024 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW
  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact
  • Apple Pay
  • Google Pay
Scroll to top