Login
Home / GU10 spots

GU10 spots

 
Tevreden klanten door betrouwbare service
Gratis verzending va. €50 NL-BE-DE
Voor 21:00u besteld, morgen in huis
3 jaar garantie

GU10 LED spots

In de afgelopen jaren zijn LED spots immens populair geworden onder de Nederlanders. In steeds meer huishoudens is de overstap van conventionele verlichting, zoals halogeenlampen, spaarlampen en gloeilampen, naar LED spots al gemaakt. Een van de meest populaire varianten binnen de LED spots, is de LED spot GU10.
Bezig met laden...

Wat maakt GU10 LED spots anders dan de anderen?

Het grote voordeel van GU10 LED spots, wat er ook zorgt dat ze zich onderscheiden van alle andere LED spots, is dat er geen externe transformator (trafo) benodigd is om de lampen te laten werken. Dit vereist een kleine uitleg. Normale LED spots werken op een spanning van 12 Volt. Uit het stopcontact komt echter een netspanning van 230 Volt, waardoor de lampen stuk kunnen gaan als ze hier direct op worden aangesloten. Daarom wordt er een trafo tussen het stopcontact en de lamp geplaatst, die ervoor zorgt dat de spanning wordt omgezet van 230 Volt naar 12 Volt, waardoor de lampen goed kunnen werken. Bij de GU10 LED spot is dit echter niet nodig. Deze lamp kan direct op het stroomnet van 230 Volt worden aangesloten, zonder dat dit problemen oplevert.

De GU10 fitting

Ook de fitting van de GU10 LED spot is anders dan die van andere LED spots. De fitting van de LED spots GU10 bestaat uit twee voetjes. Om deze vast te kunnen zetten, moeten de voetjes een kwartslag worden gedraaid. Deze eigenschap zorgt ervoor dat de GU10 LED spots gemakkelijk te herkennen zijn.

Installatie van GU10 LED spots

Omdat de GU10 LED spots direct op het stroomnet van 230 Volt kunnen worden aangesloten, en er geen trafo nodig is in de stroomkring, is de installatie van de spots eenvoudig. U hoeft alleen maar gaten te boren op de juiste plekken, en vervolgens kunnen de GU10 LED spots hier gemakkelijk in worden geklikt. Dit zorgt ervoor dat de LED spot GU10 op veel plekken probleemloos kan worden toegepast.

Nog meer voordelen van de LED spot GU10

Naast het feit dat de LED spots direct op het stroomnet kunnen worden aangesloten en daarom gemakkelijk te installeren zijn, zijn er nog meer voordelen van de GU10 LED spots ten opzichte van andere soorten LED verlichting. Ten eerste zorgt het gebrek aan een trafo ervoor dat de LED spots gemakkelijk te dimmen zijn. Er hoeft namelijk geen rekening te worden gehouden met de trafo die wel of niet dimbaar is, omdat de spots geen trafo nodig hebben. Daarom kunnen GU10 LED spots altijd gemakkelijk gedimd worden, mits u natuurlijk kiest voor de dimbare variant. 

Ten tweede is de LED spot GU10 nóg zuiniger dan de normale LED spot, waardoor er dus nog minder stroom wordt verbruikt om dezelfde hoeveelheid licht op te wekken. Daar komt dan ook nog bij dat er ook geen externe trafo is die stroom verbruikt, waardoor u nog weer extra energie bespaart. GU10 LED spots zijn dus beter voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee!

GU10 LED spots kopen bij Ledinbouwspotsleds.nl 

Bij Ledinbouwspotsleds bieden we verschillende GU10 LED spots die voldoen aan uw benodigdheden. De lampen van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat u kunt profiteren van een prachtige en gemakkelijke verlichting, terwijl u zo veel mogelijk stroom kunt besparen. En dit allemaal tegen scherpe prijzen, met een garantie van drie jaar! Neem snel een kijkje in ons assortiment, of neem contact met ons op voor meer informatie.

LED Spots met een 35 mm of 50 mm doorsnede

Top kwaliteit GU10 LED voor een absolute bodemprijs koopt u met garantie en zonder risico’s bij ledinbouwspotsleds.nl. De LED GU10 is een van de meest voorkomende halogeen spots in ons land, u vindt ze daadwerkelijk overal. In winkels maar vooral in woningen is het een veel voorkomende spot. GU10 zegt niks meer of minder over de fitting van de spot, hieronder zie u de afbeelding van een GU10 fitting.

Eigenlijk zijn de LED 220V spots verder hetzelfde als bijvoorbeeld de E14, E27 spotjes. De MR11 en MR16 spots hebben een andere afmeting en  werken op 12 volt. De GU10 LED spots uit onze webwinkel vervangen uw 50 watt halogeen spots voor een 4,9 watt LED spot. De afmetingen zijn exact hetzelfde als uw huidige spot, het enige wat u hoeft te doen is uw halogeen spots te verwisselen voor LED spots van 6 watt en u kunt beginnen met het besparen van grote hoeveelheden stroom. U hoeft verder geen enkele aanpassing te doen, oude spots eruit en nieuwe LED spots erin, zo makkelijk is het de spots werken rechtstreeks op 220V.

Uw besparing is groot maar het gemak en de kwaliteit ook

LED spotjes zijn niet alleen erg energie zuinig ze hebben nog meer voordelen. Het design van de spots is modern, ze geven een mooie strakke uitstraling aan uw armatuur en ze zijn zo sterk dat ze ongeveer 50.000 uur mee gaan, ter vergelijking een halogeen spotje van 50 watt gaat ongeveer 3000 uur mee. U kunt dus wel zeggen dat de aanschaf van een LED spotje 1-malig is en de rest van uw leven mee gaat. Verder worden de spots niet warm en dat is wel zo prettig voor uw plafond. Vaak zien we dat de spotjes vlak tegen het plafond worden geplaatst en omdat halogeen spots erg warm worden veroorzaakt dit vlekken op uw plafond, dezelfde vlekken die uw wel eens boven een verwarming ziet of boven en achter een televisie.

De besparing die LED spots u opleveren

De LED spots uit onze webwinkel hebben op volle sterkte een maximaal verbruik van 6 watt, in de praktijk is dit zelf nog een stuk minder en komt het gemiddeld gebruik uit op iets minder dan 5 watt. Dit houd in dat de spots 45 watt per uur minder gebruiken dan uw huidige halogeen spots en u dus per spotje 45 watt per uur bespaard, ongeveer 95% dus. Alle spots hebben een extra warm witte lichtkleur en hebben een garantie van 3 jaar. Bent u bang dat de 50 mm doorsnede van de spot niet in uw armatuur past dan heeft u waarschijnlijk een mini LED gu10 LED spotje nodig.

Betaalmogelijkheden

  • Gratis verzending v.a. € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Voor 21.00 besteld, morgen nog (thuis)bezorgd
  • Garantie 3 jaar


© Copyright 2019 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW -