Wandlampen overkapping

Wandlampen overkapping

Filteren
Pagina
per pagina
Filteren
Pagina
per pagina

Wandlampen voor onder de overkapping

Wil jij ook bij schemer of in het donker voldoende kunnen zien onder je overkapping of wil je goed kunnen zien onder je carport wanneer het nacht is? Ga dan voor overkapping verlichting. Verlichting onder de overkapping is niet alleen fijn als basisverlichting, zodat je voldoende zicht hebt, maar met de juiste type verlichting creëer je daarbij ook nog eens sfeervol licht. Zo kun jij pas echt optimaal genieten van je overkapping. Bij Ledinbouwspotsleds.nl hebben we stijlvolle en trendy wandlampen die perfect zijn voor onder de overkapping. Ook een wandlamp onder de carport zorgt voor de juiste verlichting wanneer je thuis komt met je auto.

Led wandlampen

Goede buitenverlichting is een must. Niet alleen praktisch gezien, maar ook omdat het meer uitstraling kan geven op momenten dat je daar behoefte aan hebt. Indien jij buiten goede verlichting wilt, dan is het een prima idee om voor duurzame led verlichting te gaan. Led verlichting geeft mooi en helder licht, maar is daarbij ook nog eens duurzaam en energiezuinig. Helemaal vergeleken met de conventionele gloeilampen en halogeenverlichting. Led lampen verbruiken wel tot 70% minder energie en daarmee zijn ze goed voor het milieu en voor je portemonnee.

Led wandlampen buiten

Wanneer je voor nieuwe verlichting gaat en je wilt graag zuinige led verlichting, dan zijn er vele mogelijkheden. Vaak kiezen we dan voor verlichting die van boven schijnt en aan of in het plafond bevestigd wordt. Maar je kunt ook kiezen voor wandlampen. Deze verlichting is erg populair en wint terrein. Ook omdat je naast de led wandlampen met snoer ook wandlampen zonder snoer hebt en de mogelijkheden steeds uitgebreider worden. Je ziet wandlampen steeds vaker in huis, maar ook buiten, zoals aan de buitenmuur, aan de schutting, onder de overkapping of onder de carport.

Led wandlampen onder de overkapping

Wil jij onder de overkapping in je tuin graag relaxen en vertoef je hier ook graag wanneer het gaat schemeren of het al donker wordt? Wanneer jij een mooie overkapping hebt, wil je hier ook optimaal van kunnen genieten en ook wanneer er niet meer voldoende daglicht is. Je kunt voor inbouwspots gaan, wanneer je het plafond van je overkapping voldoende kunt verlagen. Indien dit geen optie is, dan kun je gaan voor opbouwspots. Wanneer je de ruimte hebt langs de wanden, dan kun je ook kiezen voor moderne en stijlvolle led wandlampen. Onze wandlampen zorgen voor veel uitstraling, mede doordat ze ook dimbaar zijn, up & down kunnen verlichten. Daarbij zijn ze een goede keuze omdat ze led zijn en je bij deze lampen voor de juiste IP waarde kunt kiezen, zodat je veilig onder je overkapping kunt ontspannen.

Led wandlampen onder de carport

Heb je bij je huis een carport en vind je het prettig dat je daar goed en helder licht hebt, maar wil je ook graag wat sfeer creëren? Indien je ruimte hebt, kun je bijvoorbeeld gaan voor inbouwspots onder je carport. Maar wanneer je geen ruimte voor spots in het plafond hebt of je wilt graag lampen aan de muren van je carport plaatsen, dan zijn wandlampen zeker een goede optie. Met de dimbare led wandlampen van Ledinbouwspotsleds.nl kun je zelf regelen hoe je de lichtbundel wilt laten schijnen door de up & down mogelijkheid. Laat het licht naar boven schijnen of juist naar beneden of kies voor beide kanten.

En lijkt het jou ideaal dat de verlichting aangaat wanneer je aan komt rijden? Neem dan een bewegingssensor. Deze sensor schakelt automatisch de verlichting onder je carport aan. Zo kom je nooit in het donker aan.

Verschillende wandlampen voor de overkapping

Wil jij graag led wandlampen buiten in je tuin onder je overkapping of je carport? En heb je daarvoor een goede geschikte muur? In onze webshop vind je vele verschillende led wandlampen, die zeer geschikt zijn voor onder je overkapping. Ga bijvoorbeeld voor wandlampen wit, voor wandlampen grijs of voor wandlampen zwart met goud of wandlampen wit met goud. Naast de kleur van de wandlamp, kun je ook kiezen uit verschillende lichtkleuren van het licht. Ga voor een wandlamp met koud wit, warm wit of extra warm wit licht. Of kies bijvoorbeeld voor Dim to Warm of Philips Hue Ambiance. De mogelijkheden zijn legio en zo is er vast en zeker een wandlamp die jij vindt passen bij jouw overkapping en de sfeer die jij wilt creëren.

Dimbare wandlampen voor de overkapping

Naast dat je kiest voor een wandlamp met een fijne lichtkleur, is het ook prettig wanneer je wandlamp dimbaar is. Op die manier kun je de lichtintensiteit heel eenvoudig zelf regelen met behulp van de juiste dimmer. Zo zorg je ervoor dat je altijd de juiste hoeveelheid licht hebt die jij bij het moment vindt passen. Soms wil je wat harder en feller licht, zodat je goed een boek kunt lezen of een spelletje kunt spelen. Maar af en toe is het ook prettig om wat zachter licht te hebben, zodat je je ogen wat meer kunt laten ontspannen.

Veilige wandlampen onder de overkapping

In de webshop van Ledinbouwspotsleds.nl hebben we onze led verlichting verdeeld over 3 verschillende IP waarden. De IP waarden die we hanteren zijn IP21, IP44 of IP65. Wanneer je wandlampen onder je overkapping of carport wilt plaatsen, dan is het verstandig om te gaan voor de wandlampen met IP65. Deze wandlampen zijn straalwaterdicht en eigenlijk tegen ieder weertype bestand zijn. Zo kun je onze wandlampen veilig onder de overkapping ophangen zonder te hoeven nadenken of de lamp mogelijk in contact komt met teveel regen, sneeuw of hagel. Wel zo prettig dat je daar verder dan niet over hoeft na te denken.

Wandlampen voor je overkapping

Heb jij een mooie overkapping bij je huis, maar mis je nog de juiste verlichting voor deze plek waar je heerlijk wilt kunnen ontspannen en je ding wilt doen? Bij Ledinbouwspotsleds.nl hebben we een groot aanbod aan de mooiste led verlichting, waaronder ook wandlampen. Deze trendy en stijlvolle wandlampen zijn prettig als basisverlichting, maar zorgen ook voor de nodige sfeer en uitstraling. Zoek ook jouw favoriete wandlamp in onze webshop uit en geniet nog meer van je overkapping.

Wanneer je graag nog meer informatie wilt over onze wandlampen of onze led verlichting in het algemeen, laat het ons dan gerust weten. Wij helpen je graag verder.

© Copyright 2024 Ledinbouwspotsleds Alle bedragen zijn inclusief BTW
  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • Klarna
  • Bancontact
  • Apple Pay
  • Google Pay
Scroll to top