phone
Heeft u vragen? Bereikbaar van 8:00 tot 20:00
0541 - 8569 84
Toon Filters
toepassen
Home /

LED Opbouwspots

LED Opbouwspots

Tevreden klanten door betrouwbare service
Gratis verzending va. €75 NL & BE Voor 21:00u besteld, morgen in huis 3 jaar garantie

Led opbouwspots, handig en snel te plaatsen

Wilt u graag led spots plaatsen, maar hebt u geen verlaagd plafond om inbouwspots in te installeren? Of hebt u te weinig ruimte voor led inbouwspots, maar wilt u wel graag het mooie licht dat ze uitstralen in uw woning hebben? Dit is geen probleem: met onze nieuwe collectie led opbouwspots creëert u tóch nog een mooie leefruimte met de prachtige, maar ook milieuvriendelijke led spots.
Bezig met laden...

Mogelijkheden met led opbouwspots


Natuurlijk kan het bij led inbouwspots mooi zijn om de lampen weg te werken in het plafond, waardoor alleen de lichtstraal zichtbaar is. Maar hebt u ook wel eens gedacht aan de mogelijkheden die led opbouwspots u kunnen bieden? Deze armaturen zijn gemakkelijk te bevestigen aan het plafond, zonder dat hiervoor grote gaten hoeven te worden geboord. Daarnaast is niet alleen de lichtstraal zichtbaar, maar ook het volledige armatuur. U kunt zelf kiezen welke soort led opbouwspots u het mooist vindt, en deze prachtig laten aansluiten bij uw interieur. Wanneer de lamp hangt, kunt u de spots in de gewenste richting laten schijnen, waardoor u altijd een mooie verlichting hebt op de juiste plek.
 

Verschillende soorten led opbouwspots


Bij ledinbouwspotsleds.nl bieden wij u allerlei verschillende soorten led opbouwspots voor in keukens en passend in ieder interieur. Zo kunt u kiezen uit de kleuren zilver en wit, in de vormen rond, cilindervormig en vierkant. Daarnaast hebt u ook nog de keuze tussen dimbare en niet-dimbare led opbouwspots. Het grote voordeel van dimbare led inbouwspots is dat u de intensiteit van het licht heel eenvoudig zelf kunt bepalen, op ieder moment van de dag. Hebt u wat meer licht nodig, bijvoorbeeld voor het lezen van een boek, het snijden van uw groenten of bij het klussen, dan kunt u kiezen voor een mooi en helder licht. Wilt u echter wat meer sfeerverlichting aanbrengen, bijvoorbeeld voor tijdens het eten met de familie, dan kunt u het licht dimmen. Hiermee creëert u in een handomdraai een gezellige omgeving met uw led opbouwspots. Alle spots worden standaard geleverd met een transformator deze zit al weggewerkt in de spots, u ziet deze dus niet, u kunt de spots rechtstreeks aansluiten op 230 volt en u bent klaar. Nog nooit was het plaatsen van led opbouwspots zo gemakkelijk!

Overige LED opbouwspots categorieën:


Gratis verzending va. € 75 NL & BE & DE
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
3 jaar garantie