Binnenkort vind u hier onze nieuwe colllectie led opbouwspots.
Bezig met laden...

Een nieuwe wereld is geruisloos in ontwikkeling . De wereld van de verlichting.

De ledlamp heeft de toekomst. Consumenten stappen vooral over op spaarzame led verlichting vanwege het belang voor het milieu en het eigen profijt om de onkosten voor energie te minderen. Vaak zit men met het foute idee dat led opbouwspots maar beperkte mogelijkheden hebben. Dit is onterecht. De verwachting is dat de snel goedkoper wordende ledlamp de lichtmarkt gaat domineren. Ledlampen geven meer lichturen dan spaarlampen, bieden meer toepassingsmogelijkheden zoals dimmen, en zijn geschikt voor de meeste armaturen.

De gloeilamp is bijna geschiedenis.

Een jaar nadat de gloeilamp is verdwenen, hebben klanten massaal voor zuinige alternatieven gekozen. De traditionele gloeilamp  wordt in 72% van alle huiskamers en ongeveer 50% van alle keukens en slaapkamers vervangen door led. De gloeilamp brandt nu nog vooral in afgelegen plaatsen zoals zolder en kelder waar slechts 25% van de gloeilampen werd verwijderd. Van bewaren bleek nauwelijks sprake: gemiddeld heeft een huishouden nog 5 gloeilampen op voorraad. Een rapport van McKinsey schrijft dat op dit moment ongeveer 10% van alle wereldwijde verlichting de led verlichting is, en in 2020 zou dit 80% worden. Een exploderende markt volgens rapporten en oriëntatie van de markt.

Massaal wordt er beslist om verlichting met led opbouwspots te voorzien. Je dient echter een onderscheid te maken tussen de led inbouwspot of de led opbouwspot. De keuze is persoonlijk en afhankelijk van de kwaliteiten.

  • Bij een led opbouwspot hoef je niet vooraf gaten te boren in de wand of het plafond.

  • De kwaliteiten en eigenschappen van beiden zijn dezelfde.

  • De armatuur kan sierlijk zijn bij een opbouwspot en het interieur een aparte toets geven.

  • Ruime markt en enorm veel keuze.

  • Betaalbare prijzen gezien de grote vraag.

  • Lichtwarmte en kleur zijn identiek voor beide led verlichtingen.

  • Bij een led opbouwspot zie je niet enkel de lichtstraal maar ook de gepaste armatuur die volledig zichtbaar is.

  • Een led spot bootst de natuurlijke lichtkleuren na en heeft zo zijn positieve invloed op welzijn en productie.

Vroeger was het de bedoeling om met een lampje licht in het duister te creëren. Nu brengt de nieuwe generatie verlichting zoals de led verlichting de mens tegenwoordig meer. Zo hebben de nieuwste verlichtingsbronnen inmiddels grote invloed op het menselijk welzijn. Dankzij nieuwe technieken speelt dynamisch licht inmiddels een belangrijke rol in het beïnvloeden van het welzijn en  gemoedstoestand thuis. De productiviteit van mensen op kantoor en de werkomgeving wordt er door gunstig beïnvloed. De positieve effecten van de nieuwe led verlichting op ons welzijn zijn onmetelijk. De nieuwe generatie led biedt tegenwoordig de mogelijkheid om natuurlijk daglicht na te bootsen, inclusief de bijbehorende gunstige effecten. Gedurende de dag kunnen de led spots mee met de kleur en warmte van buitenlicht veranderen en zich aanpassen. Onderzoek heeft bewezen dat de nabootsing van dit dynamische licht een  positief effect heeft op het 24-uurs ritme van mensen.

De led spots blijven ontegensprekelijk een uitstekende keuze gezien de vele eigenschappen.

 
 Gratis verzending
 30 dagen bedenktijd
 Voor 21.00 besteld, morgen nog (thuis)bezorgd
 Garantie 3 jaar

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Alle prijzen op deze website zijn inclusief 21% BTW| copyright led inbouwspots leds.nl 2015